بابک دینپرست در گفتوگو با ایسنا افزود: مشکل ما نه در بخش جمعآوری و نه در فضای لازم برای نگهداری است، بلکه مهمترین مشکل در امر ساماندهی معتادانی است که به مراکز درمانی مراجعه نکرده و طبق قانون مجرم شناخته میشوند.
وی ادامه داد: مشکل دیگر، حمایتهای اجتماعی پس از خروج است. هرچند سال گذشته آییننامه جامع مراقبتهای پس از خروج از مراکز درمان اجباری از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ شد، اما دستگاهها در مورد اجرای آن غفلت کردهاند، به همین علت بسیاری از هموطنان بویژه در تهران معترض هستند که چرا هنوز معتادان در خیابانها میچرخند.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: ستاد طبق قانون میتواند این دسته از معتادان را به مدت سه ماه در مراکز درمانی نگهداری کند که در صورت لزوم و با پیشنهاد تیم درمانگر، مقام قضایی میتواند سه ماه دیگر این مدت را تمدید کند. بنابراین ستاد میتواند تا شش ماه این معتاد را با هزینههای بسیار گزاف در مراکز اجباری نگهداری کند.
دینپرست با بیان این که مشکلات این فرد پس از طی این شش ماه آغاز میشود، افزود: این معتاد بدون شغل است، حتی قوت لایموت هم ندارد و از خانوادهای که وی را سرپرستی کند، محروم است. در همین زمینه از دادستان کل کشور درخواست کردیم تا هر دستگاه دولتی در اجرای تکالیفش در قبال اشتغال معتادان بهبودیافته کوتاهی کند دستگاه قضا با وی برخورد کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب