طلعت قانع گفت: متقاضیان می توانند با ارسال عنوان داروی کمیاب مورد نظر خود به این شماره، آن را در مراکزی که اعلام می شود، پیدا کنند.
وی همچنین با بیان اینکه تلفن کشوری 1490 در شهرهای مختلف ایران نیز برای تهیه داروهای کمیاب فعال است، ادامه داد: بیماران می توانند از طریق تماس با شماره تلفن 1490 (کد 1) برای تهیه داروهای کمیاب خود بصورت شبانه روزی اقدام کنند.
عضو هیات مدیره انجمن علمی متخصصان سم شناسی و مسمومیت های ایران ادامه داد: دریافت اطلاعات دارویی و کنترل مسمومیت ها نیز بصورت شبانه روزی با کد 2 شماره تلفن 1490 امکانپذیر است.
قانع تصریح کرد: 38 مرکز اطلاع رسانی با شماره تلفن کشوری 1490 در شهرهای مختلف ایران دایر است و در این راستا برنامه ریزی و سیاستگذاری فعالیت مراکز اطلاع رسانی داروها و سموم در سطح کشور به همراه آموزش تخصصی و پاسخگویی توسط کارشناسان صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: مردم باید بیاموزند که درزمان بروز خطر چگونه مانع تشدید صدمات ناشی از مسمومیت در اطرافیان خود شوند که این امر با انجام اقدامات اولیه پیش از رساندن مصدوم به بیمارستان، از طریق تماس با کد 2 شماره تلفن 1490 مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم و شماره 115 اورژانس، عملی خواهد شد. ( ایرنا )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد