محمدابراهیم فروزانی در گفتوگو با ایرنا افزود: در دولتهای نهم و دهم 12 منطقه گردشگری در استان بوشهر انتخاب شد درحالی که برخی از این مناطق سرمایهگذاری توجیه اقتصادی ندارد.
وی اظهارکرد: برنامه این اداره کل شناسایی و فعالکردن مناطقی است که در آنها بخشی از کارها انجام شده است. همچنین برخی از مناطق گردشگری را که ظرفیت سرمایهگذاری دارند و مردم در آنها خودجوش فعالیتهایی در بخش گردشگری انجام میدهند، باید ساماندهی کنیم.
وی یادآور شد: دراین رابطه برای ساماندهی شش منطقه گردشگری که دارای شرایط لازم سرمایهگذاری هستند برنامهریزی و درخواست اعتبار شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری بوشهر درمورد پارک لیان گفت: پارک لیان از مناطق نمونه گردشگری است که دولت و شهرداری در آن اقداماتی انجام دادهاند، اما به دلیل اینکه سرمایهگذار قادر به ادامه کار نبود از اجرای پروژه کنار گذاشته شد.
وی با بیان اینکه پارک لیان در محدوده شهر بوشهر و از چشمانداز ویژه برخوردار است، گفت: پارک لیان نزدیک حریم نیروگاه اتمی بوشهر است که از ساختوساز غیرمجاز در این منطقه جلوگیری میکند و شرایط خوبی برای از سرگیری سرمایهگذاریهای متوسط و کوچک دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان بوشهر اظهارکرد: بافت قدیم شهر بوشهر نیز از نظر تاریخی و معماری از جاذبههای مهم گردشگری دراین استان و کشور است که اکنون با مشکلاتی روبهروست.
وی افزود: مهمترین مشکل بافت قدیم بوشهر در زمینه تاسیسات زیربنایی است که حل آن برای حفاظت موثر از این بافت ارزشمند تاریخی ضروری است.
فروزانی ادامه داد: برای اینکه بافت قدیم بوشهر را به محدوده فرهنگی شهری تبدیل کنیم همه مردم، کسانی که توانایی مالی دارند، سرمایهگذاران دولتی و غیردولتی را برای فعالیت در بافت تشویق میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد