پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق به شناسایی و دستگیری فردی شد که با مهارت خاصی، گوشی‌های تلفن همراه تقلبی را به دهها نفر از شهروندان به جای گوشی‌های اصل فروخته بود.
کد خبر: ۷۱۲۱۴۱
فروش گوشی های تقلبی به روش «بدل اندازی»

نوزدهم مرداد ماه امسال فردی با مراجعه به مأموران انتظامی مستقر در خیابان جمهوری به آنها اعلام کرد فردی را که چند ماه پیش اقدام به فروش گوشی تقلبی به وی کرده بود را در تقاطع خیابان جمهوری – حافظ شناسایی کرده است لذا با هدایت این فرد، مأمورین اقدام به دستگیری جوانی 30 ساله به نام «رضا . ق» و انتقال وی به کلانتری 129 جامی کردند.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «بدل اندازی» و به دستور شعبه سوم بازپرسی دادسرای ناحیه 11 تهران، پرونده به همراه متهم در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

مالباخته پس از حضور در اداره چهاردهم در اظهاراتش به کاراگاهان گفت: حدوداً سه ماه پیش برای خرید گوشی تلفن همراه به پاساژی در خیابان جمهوری مراجعه کردم؛ در آنجا جوانی با نشان دادن یک دستگاه گوشی تلفن همراه، مدعی شد که قصد فروش آن به قیمتی بسیار ارزان‌تر از قیمت مغازه‌ها را دارد؛ این شخص (متهم) با نشان دادن فاکتور خرید گوشی، مدعی اصل بودن گوشی شد و نیاز مالی را دلیل فروش گوشی تلفن همراه خود عنوان کرد و مدعی شد حاضر است گوشی تلفن همراهش را به قیمتی حدوداً 400 هزار تومان بفروشد در حالیکه من در مراجعه به چند مغازه از قیمت نزدیک به یک میلیون تومانی گوشی اطلاع داشتم.

وی افزود: پس از خرید گوشی تلفن همراه و برای نصب برنامه بر روی گوشی، به مغازه‌ای مراجعه کردم که متوجه شدم گوشی اصل نیست و قیمت آن نیز حدود 200 هزار تومان است لذا بلافاصله به محل خرید گوشی در مقابل پاساژ مراجعه کردم اما هرچقدر در آن حوالی چرخیدم نتوانستم تا آن جوان را پیدا کنم تا اینکه پس از گذشت حدود 3 ماه از موضوع، در مراجعه مجدد به آن محل موفق به شناسایی متهم شدم.

در ادامه رسیدگی به این پرونده، متهم در اظهاراتش ضمن اعتراف صریح به فروش ده‌ها دستگاه گوشی تلفن همراه دسته دوم و تقلبی در قالب گوشی‌های اصل، در خصوص شیوه و شگرد کار خود نیز گفت: من پس از شناسایی افراد، تحت عنوان نیاز مالی، آن‌ها را راضی می کردم تا اقدام به خرید گوشی تلفن همراه من کنند و در هنگام فروش نیز با نشان دادن فاکتور خرید جعلی، اعتماد آن‌ها را جلب و این افراد نیز قانع می‌شدند که گوشی‌ها اصل هستند؛ پس از آن، با دادن قیمتی بسیار ارزان‌تر از قیمت گوشی‌های اصل، خریداران گوشی بلافاصله اقدام به خرید گوشی‌های تلفن همراه می‌کردند؛ من نیز پس از فروش گوشی‌های تلفن همراه بلافاصله از محل خارج و مدتی را ناپدید می‌شدم تا خریداران گوشی از پیدا کردن من ناامید شوند و پس از مدتی مجدداً به مقابل پاساژ می‌رفتم و به همان شیوه و شگرد، اقدام به فروش گوشی‌های دسته دوم، بدل و تقلبی می‌کردم.

سرهنگ محمدرضا ذاکراستقامتی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر، افزود: با توجه به اعتراف صریح متهم به ده‌ها فقره بدل اندازی انواع گوشی‌های تلفن همراه و به منظور شناسایی مالباختگان و همچنین دیگر جرایم ارتکابی، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است لذا از کلیه مالباختگان و شکاتی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می‌شود تا جهت پیگیری شکایات خود به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی – پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنند.(باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
gideoon
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
۰
۰
به این میگن خرید مالی كه مشكوكه و مال خری وقتی میدونی قیمت این 1 میلیون تومنه و می خوای با حرص 400 بخری یعنی چراغ سبز به اون زور گیری كه گوشی دزدی و ..... از ماست كه بر ماست

نیازمندی ها