به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، حمیدرضا تشیعی با اشاره به تشکیل کمیته ویژه پایش وضعیت تامین آب کلانشهرها در ابتدای سال جاری، افزود: این کمیته با دستور وزیر نیرو و به ریاست ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو تشکیل شد و در نشست های اردیبهشت ماه برای مجموعه عملکردها و فعالیت های موردنیاز تامین آب این شهرها تصمیم هایی اتخاذ و اجرایی شد.
وی افزود: با توجه به پایش ماه به ماه وضعیت آب این شهرها و کنترل وضعیت موجود، اقدام شرکت های آب و فاضلاب در دو بخش تامین اضطراری و مدیریت منابع برنامه ریزی و آغاز شد.
تشیعی با اشاره به دستاوردهای مهم این کمیته در بخش تامین اضطراری، گفت: در این بخش تاکنون حفر و تجهیز 213حلقه چاه، اجاره و بهسازی 50 حلقه چاه کشاورزی، شش طرح بازسازی و ارتقای سامانه های تصفیه، احداث ایستگاه پمپاژ اضطرار با ظرفیت 5400 لیتر، راه اندازی 311 هزار مترمکعب مخازن تامین آب، 193 کیلومتر خطوط انتقال اضطراری، بازسازی و بهسازی 350 کیلومتر شبکه توزیع اجرا شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای دفتر تخصصی پیگیری و رصد وضعیت بحران در شهرها،افزود: کارشناسان این دفتر از سال گذشته وضعیت شهرهای مواجه با تنش آبی را پیش بینی کرده اند و به طور دایم سامانه کنترل مصرف آب با شهرهای مواجه با تنش، آمار مربوط به تولید و مصرف و تغییرهای منابع تامین کننده آب شهرها چه سطحی و زیرزمینی و چه کمی و کیفی رصد می شود.
معاون آبفای کشور با اشاره به دستاوردهای کمیته بحران آب، گفت: نشست های کمیته بحران موجب ایجاد تعامل و همکاری مناسبی بین شرکت های آب و فاضلاب و آب منطقه ای در بخش حفظ ذخیره سدها و اعمال مدیریت مصرف سفره های آب زیرزمینی و سدها، ایجاد حساسیت در شرکت های آب و فاضلاب و انجام اقدام های پیشگیرانه تامین کسری آب موردنیاز برای فصل تابستان شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر