محصول جدید اینتل برای مبتلایان به پارکینسون

پارکینسون، اختلال پیش رونده سیستم عصبی است که تاکنون درمان موثری برای آن کشف نشده اما استفاده از تکنولوژی های جدید می تواند عوارض این بیماری را کاهش دهد.
کد خبر: ۷۰۵۶۸۴
محصول جدید اینتل برای مبتلایان به پارکینسون

بیماری پارکینسون، یکی از بیماری های سیستم عصبی است که در عصر مدرنیته با رشد چشمگیری مواجه شده است.

تاکنون درمان موثری برای این بیماری کشف نشده اما با استفاده از تکنولوژی جدید ساخت شرکت اینتل می توان تا حدودی از آسیب ها و همینطور صدماتی که در اثر این بیماری به شخص مبتلا وارد می شود، کاست.

مبتلایان با علائمی مانند لرزش، کند شدن حرکات، سفت شدن عضلات، عدم کنترل یا تعادل بدنی و زوال حرکات مواجه می شوند.

بسیاری از بیماران به دلیل عدم کنترل تعادل بدنی با ضربات شدید یا سقوط هایی دست به گریبان هستند که آنها را تا پای مرگ سوق می دهد.

شرکت «Intel» کارخانه تولید کننده چیپ های کامپیوتری است که در سال های اخیر به ساخت تجهیزات و همینطور تکنولوژی های «wearables» (فناوری های پوشیدنی) روی آورده است. در سال های اخیر، شرکت ها و کمپانی های بسیاری به دلیل استقبال کاربران به ساخت تجهیزات پوشیدنی روی آورده اند.

دستگاه کوچکی در بدن مبتلایان به پارکینسون کاشته می شود تا تمامی علائم بدنی و جسمی آنها به رایانه پزشکان ارسال شود.

این فناوری کوچک علاوه بر اینکه می تواند تجزیه و تحلیل های جدیدی را در رابطه با این بیماری در اختیار پزشکان قرار دهد، برای بیماران نیز بسیار مفید و سودمند خواهد بود زیرا این دستگاه در حال ارسال همیشگی اطلاعات بدن بیمار به سیستم های رایانه ای است در نتیجه با کوچکترین تغییری پزشکان خطرات و همینطور احتمال سقوط را پیش بینی کرده و بیمار بستری می شود تا علائم این بیماری کاسته شده و فرد به حالت قبلی خود برگردد.

بسیاری از بیماران مبتلا به پارکینسون در اثر حوادث جانبی که برای آنها رخ می دهد، محکوم به مرگ می شوند.

تکنولوژی های پوشیدنی به پزشکان اجازه می دهند تا شدت لرزش یا حرکات جسمی در 24 ساعت شبانه روز را در اختیار داشته باشند.

علاوه بر پزشکان، خانواده یا افراد نزدیک بیمار مانند پرستاران نیز می توانند اطلاعات تغییر بدنی بیمار را در اسمارت فون، تبلت یا موبایل های خود مشاهده کنند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها