محسن سلیمانی در گفتوگو مهر با بیان اینکه این سایتها با کمک جهاد کشاورزی استانهای آذربایجانشرقی و غربی معرفی شده و استقرار مییابد، افزود: هدف از اجرای این طرح مساعدت جوامع محلی و کشاورزان در احیای دریاچه ارومیه است که با آموزش و ظرفیتسازی انجام میشود.
به گفته وی، افزایش بازده آب در درون مزارع، استفاده از نهادههای شیمیایی کمتر و افزایش درآمد کشاورزان، از بخشهای عمده این طرح است، به شرط آنکه آبی که صرفهجویی میشود، برای احیای دریاچه ارومیه و نه افزایش زمینهای کشاورزی استفاده قرار شود.
سلیمانی تصریح کرد: این طرح از اردیبهشت امسال در بخشهای آموزش و ظرفیتسازی کار خود را آغاز کرده است و ظرف یک ماه آینده تکنیکهای اصلاحی آن در مزارع اجرا میشود.
وی یادآور شد: تکنیکهای اصلاحی شامل اصلاح روشهای آبیاری و خاکورزی است که موجب افزایش بازده آبیاری و صرفهجویی در مصرف آب خواهد شد.
مدیر ملی طرح حفاظت از تالابهای ایران با بیان اینکه این طرح یکی از راهکارهای بیست و چهار گانه کارگروه نجات دریاچه ارومیه است، گفت: راهکارهای دیگری از جمله احیای اکولوژیک دریاچه، به عهده سازمان محیطزیست است که بخشهای دیگر سازمان این راهکارها را پیگیری میکنند.
سلیمانی، مهمترین بخش این اقدام را مشارکت واقعی مردم در احیای دریاچه ارومیه دانست و افزود: این اقدام فقط یک تکه کوچک از پازل دریاچه ارومیه است که باید در کنار دیگر اقدامات به نتیجه برسد.
وی بر حمایت هر چه بیشتر از اقدامات ستاد احیای دریاچه ارومیه تاکید و خاطرنشان کرد: مهمترین اقدامی که این ستاد در این مقطع باید انجام دهد، مدیریت مصرف آب و نه تولید آب است که باید هر چه سریعتر عملیاتی شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم