محمد یوسفی با بیان اینکه تنظیم بازار مواد پروتئینی قبلا در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و در ماههای گذشته به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است، اظهار کرد: تعیین قیمت و همچنین توجه به عرضه و تقاضا توسط کمیته متشکل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و تشکلها صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر قیمت گوشت مرغ به ضرر تولیدکنندگان تمام میشود، اظهار کرد: از شهریور پارسال که قیمت ارز و خوراک مرغ افزایش پیدا کرد باید قیمت گوشت مرغ نیز افزایش پیدا میکرد.
یوسفی ادامه داد: به دلیل وجود عرضه و تقاضای بالا، قیمت گوشت مرغ افزایش پیدا نمیکند که این امر موجب تحمیل ضرر و زیان بسیاری برای تولیدگان است به همین دلیل انتظار میرود قیمت گوشت مرغ نیز همانند سایر مواد غذایی افزایش پیدا کند.
رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورشدهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده بین 4500 تا 4600 است، گفت: البته اگر مبلغ به صورت نقدی پرداخت شود قیمت آن در هر کیلوگرم 200 تومان ارزانتر خواهد بود.
یوسفی قیمت مرغ آماده طبخ را کیلویی 6100 تا 6200 تومان عنوان و اظهار کرد: قیمت تعیین شده به ضرر تولیدکنندگان است لذا باید میزان این قیمت افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه برنامهریزی برای گوشت مرغ از دو سال قبل برای امروز صورت گرفته است، اظهار کرد: برای ماه مبارک رمضان نیز علاوه بر تولید جاری گوشت مرغ در هر ماه که حدود 170 تا 180 هزار تن است، میزان ذخیرهای از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در نظر گرفته شده است.
رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورشدهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره مطمئنی را که حدود 100 هزار تن است برای ماه رمضان در نظر گرفته است، گفت: با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان تقاضا افزایش مییابد، میتوان گفت برای تامین تقاضا با مشکلی مواجه نخواهیم شد.(ایسنا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد