به مناسبت چهاردهم خرداد

امام خمینی از دیدگاه دیگران

همزمان با ایام ارتحال امام(ره) صورت گرفت

تجدید چاپ کتاب «سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می‌آمد»

جلد یکم و دوم کتاب «سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می‌آمد» نوشته زنده‌یاد نادر ابراهیمی از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ هشتم رسید.
کد خبر: ۶۸۰۶۱۴
تجدید چاپ کتاب «سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می‌آمد»

مجلدات اول و دوم کتاب «سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می‌آمد» که نادر ابراهیمی آن را در بین سالهای 75 تا 77 نوشته است٬ برای هشتمین نوبت از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد

این کتاب ها که برای نخستین‌بار توسط حوزه هنری در سال 77 منتشر شده است همزمان با بیست و پنجمین سالگرد رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید چاپ شده است.

کتاب «سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می‌‏آمد» در جلد نخست خود با عنوان«رجعت به ریشه‏‌ها» داستان ‏بلندی از زندگی امام خمینی(ره) را روایت می‌کند که در آن نویسنده ‏کوشیده ابعاد مختلف شخصیت رهبر انقلاب را در قالب یک داستان بلند مورد توجه قرار دهد.

شرح وقایع دوران کودکی امام (ره) و شکل‏‌گیری شخصیت وی در دامن پرمهر مادر و صاحبه خانم (عمه ایشان)، مرام و منش پدر امام(ره) و نحوه ‏شهادت ایشان، حضور بنیانگذار کبیر انقلاب در کلاس درس مدرس، بررسی ‏شجره ‏نامه اجداد، امام و شرحی از زندگی پدر بزرگ ایشان، مراحل‏ آشنایی امام(ره) با دفتر حاج‏‌آقا ثقفی تا ازدواج، موارد و عناوینی است که نویسنده به شرح آنها پرداخته است.

«در میانه میدان» عنوان جلد دوم مجموعه «سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می‏‌آمد» است که روایتی دیگر از زندگینامه امام خمینی(ره) در قالب‏ داستان است.

خاطراتی از پدر در زندان شاهی و شهادت وی در آنجا در ایام قبل از تولد امام ، استفاده از افکار و سخنان عمه «صاحبه خانم»، دوران مبارزه در جوانی، حضور با برادر جهت ‏تحصیل علوم حوزوی در اصفهان، سال مصیبتی که «وبا» هشت تن ازنزدیکترین بستگان «امام خمینی» را به کام مرگ کشاند، حکایت‌هایی از همسر امام(ره) که همیشه یاور و مشوق همسرش در راه‏ مبارزات سیاسی بودند، خاطراتی از مبارزات رجال آن زمان و… از مهمترین موضوعاتی است که در این کتاب مورد توجه نویسنده قرار گرفته است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: طلبه‌ای گفت: جناب مدرس! در کوچه و بازار می‌گویند که شما مشکلتان با رضاخان میرپنج در این است که سلطنت را می‌خواهید نه جمهوری را؛ و اعتقاد به بقای خاندان سلطنت دارید و نظام شاهنشاهی را موهبتی الهی می‌دانید؛ حال‌آنکه رضا خان میرپنج و سید ضیاء و بسیاری دیگر می‌گویند که کار سلطنت تمام است و عصر جمهوری فرا رسیده است.

مدرس مدت‌ها بود که با این ضربه‌ها آشنایی داشت، و با درد این ضربه‌ها، و به همین دلیل، همیشه، پاسخ را در آستینش داشت.

خیر آقا...خیر... بنده با سلطنت چه از آن قاجار باشد چه دیگری و دیگری ابدا موافق نیستم. یعنی راستش اصولا نظام سلطنتی را نظم مطلوبی برای امت و ملت نمی‌دانم؛ زیرا هیچ سلطانی تاکنون نیامده است که اجرا کننده فرمان‌های الهی باشد و همان باشد که خداوند اشاره فرموده است و موهبتی باشد با نعمتی، یا لااقل اسباب عذاب رعیت نبوده باشد. خیر...اما این عقیده بنده دلیل بر آن نمی‌شود که تن به جمهوی میرپنجی بدهم. جمهوی میرپنجی ابتدای یک درد تازه است و یک مرض مزمن.

جلد اول در 245 صفحه و جلد دوم در 270 صفحه، قطع رقعی و در تیراژ 2 هزار و 500 نسخه است که با قیمت دو جلد 9 هزار تومان از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ مجدد رسیده است.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها