به گزارش ایسنا، علی باقرزاده از اعمال مشوقهایی برای افراد بیسواد نیز خبر داد و افزود: برابر یکی از مشوقهای در نظر گرفته شده، اگر یک کشاورز باسواد باشد، به مدت دو سال از تخفیف بیمه کشاورزی بهرهمند میشود.
وی با اشاره به پیامدهای بیسوادی برای جامعه خاطرنشان کرد: طبق آمار، 30 درصد بزهکاری از سوی افراد بیسواد و دارای تحصیلات ابتدایی انجام میشود. همچنین کمیت و کیفیت تولید، بهداشت فردی و اجتماعی، بهداشت زیستمحیطی، انضباط و قوانین اجتماعی (آداب زندگی، شهروند مطلوب) و انتخاب آگاهانه در زندگی و اجتماع ارتباط مستقیمی با میزان دانش و سواد افراد دارد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از طرح تحولآفرین در برنامه سوادآموزی خبر داد و گفت: طرح باسواد کردن اولیای بیسواد دانشآموزان با محوریت مدرسه و استفاده از دانشآموزان برای شناسایی و جذب اولیا و نیز باسواد کردن کودکان و نوجوانان ده تا بیست ساله با هدف حمایت از کودکان کار و معلول جزو برنامههای این سازمان است.
وی مخاطبمحور کردن سوادآموزی را از برنامههای این سازمان دانست و افزود: یکی از دلایل بیسوادی، بیرغبتی مردم است که در این ارتباط اصلاح محتوای آموزشی و بازتالیف کتابهای درسی در دستور کار قرار گرفته است.
باقرزاده اظهار کرد: تلاشهای زیادی در معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در رابطه با توسعه آموزشهای پیش از دبستان و افزایش جذب کودکان لازمالتعلیم صورت گرفته تا بتوانیم بیسوادی را در کشور کاهش دهیم.
به گفته وی، هماکنون در کشور ده میلیون نفر دارای مدرک ابتدایی، 9 میلیون نفر دارای مدرک راهنمایی، 13 میلیون نفر دارای مدرک متوسطه و شش میلیون و 300 هزار نفر دارای تحصیلات دانشگاهی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: