بر اساس مطالعه جدید، مدیران روی زود رسیدن کارمندان به سر کار تعصب دارند و کارکنانی را ترجیح میدهند که علیرغم ساعات انعطافپذیر شغلی در شرکتها زود به سر کار میرسند.
ساعت انعطافپذیر در بسیاری از شرکتهای بزرگ معمول است و گوگل به بسیاری از کارمندانش اجازه داده که خود، ساعت کاریشان را تعیین کنند در حالی که کارمندان مایکروسافت میتوانند زمان شروع کارشان را بین ساعتهای 9 و 11 صبح تعیین کنند.
«کریستوفر بارنز» از دانشگاه واشنگتن و رهبر تیم مطالعاتی این موضوع را بررسی کرد که آیا کارمندان همان طور که ادعا میشود مجاز به داشتن ساعات کاری انعطافپذیر هستند یا خیر.
تیم تحقیقاتی نخست با پرسش از 120 نفر دریافت مردم به طور متوسط بین زود رسیدن به سر کار و داشتن وجدان کاری ارتباط طبیعی و ضمنی برقرار میکنند.
این فرضیه مورد آزمایش قرار گرفت که بر اساس آن، رتبهبندیکردن وجدانداشتن و عملکرد کارمندان توسط مدیران، با شروع ساعت کار یک کارمند تعیین میشد. در بین 149 رابطه رییس - کارمند مورد بررسی، کارمندانی که کارشان را زود آغاز میکردند توسط مدیران خود، باوجدانتر ارزیابی شدند و نمره عملکرد بالاتری دریافت کردند. محققان سپس آزمایشی را در آزمایشگاه برای آزمودن این نظریه طراحی کردند.
در این مطالعه، شرکتکنندگانی که نقش رییس را بازی میکردند، نمره بالاتری را به وجدان کاری و عملکرد کارمندانی دادند که ساعات کارشان از هفت صبح تا سه بعد از ظهر بود در حالی که کارمندانی که ساعت کارشان بین 11 صبح و هفت بعدازظهر بود، نمره پایینتری دریافت کردند.
محققان حاضر در این پروژه معتقدند، با این حال مدیران باید به این نکته توجه داشته باشند افرادی که از ساعت کار انعطافپذیر برای آغاز دیرهنگام روزشان استفاده میکنند لزوما تنبلتر از کارمندان سحرخیزشان نیستند.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد