وی موضوع هدفمندی یارانهها را مورد توجه قرار داد و گفت: مسئولان وقت در مورد هدفمندی یارانهها تعبیر جراحی اقتصادی را به کار میبردند و از طرف دیگر دنبال تعادل در عرضه و تقاضای انرژی بودند، اما هیچ کدام حاصل نشد.
جهانگیری خاطرنشان کرد: در مرحله دوم هدفمندی یارانهها ان شاءالله بخشی از کسریهاجبران خواهد شد و به بهداشت و درمان توجه ویژهای خواهد شد. امنیت غذایی هم مورد توجه خواهد بود.
معاون اول رئیسجمهور تاکید کرد: مشکلات پیشروی دولت بسیار زیاد است، اما مصمم به حل مشکلات هستیم.
وی افزود: سیاستهای اشتباه دولت باید نقد شود، اما نقد با تخریب فرق میکند. برخیها فقط تخریب میکنند و هنگامی که گله میشود چرا تخریب میکنید، میگویند خودتان گفتید انتقاد کنید. غافل از اینکه اقدامات آنها تخریب است تا انتقاد.
جهانگیری گفت: وقتی منافع و مصالح ملی در پیش است، باید مصلحتهای دیگر کنار گذاشته شود. باید مصلحتهای سیاسی کنار گذاشته شود.
معاون اول رئیسجمهور به فرآیند ثبتنام مرحله دوم هدفمندی یارانهها اشاره و تصریح کرد: خیلی از افراد صاحب نفوذ به دولت فشار میآوردند که عدهای را از دریافت یارانه حذف کنیم و معتقد بودند که چرا باید یارانه بگیرند، اما دولت حذف را کار تندی میدانست و از خود مردم درخواست کرد کسانی که به یارانه نیاز ندارند انصراف دهند و خودشان قضاوت کنند.
وی افزود: عدهای فکر میکردند اگر مردم به میزان قابل توجهی از دریافت یارانه انصراف دهند موفقیت دولت خواهد بود و لذا در همین ایام ثبتنام مرحله دوم هدفمندسازی یارانهها بحث وزرای میلیاردی و یا موضوع جشن کاخ سعدآباد و بریز و بپاشها را مطرح کردند تا مردم بگویند دولت وزیر میلیاردی دارد و بریز و بپاش میکند و چرا باید انصراف دهیم.علاوه بر آن اس ام اسهایی که پخش میشد و جایش اینجا نیست که درباره آن سخن بگویم، اما از همه مردم سپاسگزاری میکنم. از آنهایی که انصراف دادند تا دولت را یاری دهند نیز سپاسگزاری میکنم.
جهانگیری ادامه داد: حتی برخی خانوارها هنوز مطرح میکنند ما از دریافت یارانه انصراف میدهیم و اینها همه فهم بالای مردم را نشان میدهد که آیندهنگر هستند.
معاون اول رئیسجمهور که صبح امروز شنبه در مراسم هفته سلامت در تالار همایشهای رازی بسخن میگفت،درباره بهداشت و درمان کشور هم گفت: در سالهای گذشته قدمهای خوبی در زمینه بهداشت برداشته شده و در حال حاضر در دور افتادهترین روستاها و مناطق عشایری خانههای بهداشت فعال است و تاثیر خوبی در جلوگیری از مرگ و میر گذاشته و روند مثبتی داشته است.
وی افزود: سیاستهای کلی ابلاغی رهبر انقلاب در زمینه سلامت فرصت جدیدی برای مسئولان است تا همه دستگاهها را درگیر کار کند.
جهانگیری خاطرنشان کرد: همه دستگاهها برای ارتقاء بهداشت و سلامت همت کنند و متولی این کار نیز وزارت بهداشت است که باید برنامههای مدون و مفیدی داشته باشد.
معاون اول رئیسجمهور تصریح کرد: مسئولان باید به مردم در زمینه سلامت فردی و جامعه آگاهی دهند و این موضوع بسیار مهمی است.
وی با اشاره به اینکه در زمینه پزشکی وضعیت مطلوبی داریم، تاکید کرد: در حال حاضر خیلی از افراد از سایر کشورها و حتی از اروپا برای درمان به ایران سفر میکنند.
جهانگیری به موضوع هزینههای درمان اشاره کرد و گفت: هزینههای درمان مطلوب هیچکس نیست و دغدغه بسیاری از مردم است.
معاون اول رئیسجمهور اظهار داشت: هزینه درمان در کشور با هیچ استانداری قابل قبول نیست و لذا یکی از اولویتهای دولت یازدهم کاهش هزینههای درمان از جیب مردم است.
معاون اول رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنانش به موضوع توسعه پایدار اشاره کرد و گفت: توسعه پایدار نیاز جامعه بوده که مستلزم آن سلامت آحاد مردم است.
وی توسعه انسانی را اصلیترین بعد توسعه پایدار دانست و خاطرنشان کرد: سلامت ضامن آسایش، پیشرفت و آبادانی کشور است و ما اگر دنبال این شاخصها هستیم باید سلامت مردم را تضمین کنیم.
جهانگیری ضمن تشکر از تیم سلامت جامعه و وزارت بهداشت در دنبال کردن سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در امر سلامت، اظهار داشت:با تلاشهای شخص آقای هاشمی وزیر بهداشت دولت در اسفندماه 2 هزار و 800 میلیارد تومان جدا از بودجه اختصاص یافته به این وزارتخانه اختصاص داد و علاوه بر آن نیز قرار شده 4 هزار و 800 میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانهها اختصاص یابد.
معاون اول رئیسجمهور در پایان گفت: مشکلات در این زمینه بسیار زیاد است و هیچکس انتظار ندارد که در حل مشکلات راه صد ساله را یک شبه رفت.(تسنیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت