به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نیوزنت، شرلی تمپل در 23 آوریل سال 1928 میلادی در سانتا مونیکا در ایالت کالیفرنیا متولد شده بود. پدرش یک بانکدار بود. شرلی از سن 4 سالگی در فیلم های کوتاه کمدی نقش آفرینی می کرد.
چهره معصوم، موهای فرفری و میمیک هایی که به صورتش می داد به زودی او را به چهره ای محبوب در جامعه آمریکا مبدل کرد.
در سال های دهه های 1930 و 1940 شرلی به نماد سینمای آمریکا تبدیل شد. شرلی در خاطراتش نوشته است: در دوره ای شاید من خوشبخت ترین کودک جهان بودم. خیلی زود باورم به بابا نوئل را از دست دادم زیرا روزی مادرم مرا به یک فروشگاه بزرگ برد و در آنجا بابا نوئل از من امضا خواست.
با این حال، دخترک هرگر یک دوره کودکی عادی را سپری نکرد.
شرلی تمپل همواره در فیلم های خوش بینانه نقش آفرینی کرد که از نظر هنری نتوانستند در هنر هفتم تاثیر گذار باشند. اما در دوران بحران بزرگ اقتصادی مالی دهه 1930 آمریکا فیلم های او می توانستند مرهمی زودگذر بر دل تماشاگران جامعه آمریکا باشند.
هیچ کودکی چه قبل و چه بعد از شرلی تمپل نتوانست چنین محبوبیتی را در سینما کسب کند. شرلی در سن 6 سالگی یک اسکار ویژه را برای خدماتی که به سینما کرده بود، دریافت داشت.
شرلی در سن 17 سالگی در سال 1945 با یک بازیگر سینما ازدواج کرد. در سال 1949 در حالی که یک فرزند دختر داشت از شوهرش جدا شد. شرلی یک سال بعد و پس از نقش آفرینی در حدود 50 فیلم سینمایی برای همیشه سینما را ترک کرد.
شرلی سپس با چارلز بلیک یک تاجر ازدواج کرد و از او صاحب دو فرزند شد. شرلی مدتی به عنوان مجری برنامه های تلویزیون کار کرد. او سپس وارد صحنه سیاست شد و به حزب جمهوریخواه پیوست. او به مقام های مهمی منصوب شد و حتی در سال 1974 به مقام سفیر آمریکا در غنا انتخاب شد.
شرلی تمپل روز سه شنبه 11 فوریه به مرگی طبیعی در سن 85 سالگی در خانه اش در ایالت کالیفرنیا درگذشت.
مترجم: بهرام افتخاری - جام جم آنلاین
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم