سیاست روز: لگد به گیجگاه گربه
یک نماینده مجلس خطاب به علی مطهری: اگراحترام مقام و مسئولیت شما را نگه نمیداشتم میگفتند پسر نوح با بدان بنشست.
با توجه به مطلب فوق کدام یک از گزینههای زیر صحیح است؟
الف) بعضی ها آنقدر نجابت به خرج می دهند و حرفشان را می خورند که آدم اشک توی چشمانش حلقه می زند.
ب) این بار این نماینده محترم به علی آقای مطهری رحم کرد و نگفت تو پسر نوح هستی اما دفعه بعد معلوم نیست اینقدر رعایت کند.
ج) خدا را شکر که علی مطهری "مقام و مسئولیت" دارد وگرنه چه آبرویی از این بنده خدا به باد میدادند.
د) وقتی کسی "پسر نوح" باشد بستگان سببی هم با نوح فامیل میشوند و آن وقت سر و کارش با قوه قضاییه خواهد بود.
پدیده بابک زنجانیها ریشه در اقتصاد سرمایهداری و غیر مولد کشور ایران دارد و از دم و دستگاه آقای زنجانی یک رییس بانک مرکزی بیرون آمده است.
با توجه به ساختار دم و دستگاه آقای زنجانی و اقتصاد غیر مولد ایران ، جمله فوق از کیست؟
الف) یکی از عناصر خودفروخته وابسته به آمریکای جهانخوار
ب) یک روزنامه نگار قلم به مزد وابسته به امپریالیسم جهانی
ج) یک عنصر وابسته به جریان فتنه
د) برادر حسینیان
مدیرعامل استقلال : خودم به بازیکنم گفتهام به ... لگد بزند.
جای نقطه چین را با یکی از کلمات زیر پر کنید.
الف) گیجگاه گربه
ب) بخت خودش
ج) پیت حلبی
د) کلمن
شرق : تصمیم کبری و صغری
بهگفته رییس سازمان «نهضت سوادآموزی»، در تهران شکل زندگی بهگونهای تعریف شده است که افراد، خیلی زمان برای درسخواندن ندارند. بنابراین متقاعدکردن افراد برای سوادآموزی در استان تهران، اندکی، زمانبر و سخت است.
جعفرقلی استاداصغر، دانشآموخته «نهضت سوادآموزی» (دارای گواهینامه Iso 0912) دراینباره گفت: «من با رییس نهضت سوادآموزی موافقم. اتفاقا ما هم از نهضت شروع کردیم و به دولت رسیدیم. یادم است دقیقا به دلیل اینکه زمان درسخواندن نداشتیم من و یکنفر دیگر در دانشکده «فتوشاپ» در شهر ویندوز (Windows) درس خواندیم. ویندوز از شهرهای کشور Majazi است. یادش به خیر. اتفاقا یک عکس در فتوشاپ، من و علیآبادی و مشایی و محمودجان با هم درست کردیم، یعنی گرفتیم که خیلی قشنگ شد.»
جعفرقلی استاداکبر اما با جعفرقلی استاداصغر موافق نیست. استاداکبر میگوید: «استاداصغر، غلو (Gholov) میکند.» او میگوید: «برای رفتن به دولت، نیاز نیست آدم به نهضت رفته باشد. چون دولت خودش نهضت سوادآموزی است. اگر یادتان باشد دولتمردان ما در طول دولتمردی خود در نهضت مهرورزی، گاماس گاماس با ریاضیات پایه (جمع و تفریق)، جغرافیا (موقعیت انگلستان که جزیرهای است در آفریقایجنوبی)، تاریخ (سابقه قرنها همسایگی با عراق، در حالی که هنوز عراق سنش دورقمی نشده است)، زبانخارجه (وان دقیقه؟ یک مینت؟ وان تو تری؟ هاو آر یو؟ یس.) و باقی علوم آشنا شدند.»
استاداکبر میگوید: «خیلیها فکر میکنند باید درس بخوانند تا به جایی برسند. در حالی که این غلط است و زمان، علف خرس نیست. ما وقت نداریم درس بخوانیم. ما باید یکدفعه تصمیم بگیریم اقتصاد و چیزمیزهای دیگر را مدیریت کنیم و همینکه تصمیم بگیریم، کافی است. چون در کتابهای علمی تحصیلات عالیه (دوم، سوم دبستان سابق) که خوشبختانه همه دولتمردان ما حداقل اینمقدار تحصیلات دارند، درباره «تصمیم کبری» (Tasmim e Kobra) صحبت شده است. پس اصل قضیه این است که ما تصمیم کبری بگیریم تا افسار خر مراد و خر دولت و خر مردم را سوار شویم و سواری کنیم. و دانش و خرد تصمیم صغری (Tasmim e soghra) است و اهمیتی ندارد.»
اساتید (استاداکبر و استاداصغر) معتقدند بههمیندلیل متقاعدکردن مردم برای سوادآموزی سخت است چون میبینند که باسوادها هفت، هشتسال بیکار و بیپول بودند. حتی دانشگاهیان که اِند سواد هستند، اخراج شدند و بازنشستگی هم بهشان تعلق نگرفت. خب واقعا چرا باید وقتی آدم میبیند اینهمه درس بخواند در آینده هشتش گروی نهاش است، وقت و عمرش را هدر کند؟ (ما نمیدانیم.)
کیهان : سوپ (گفت و شنود)
گفت: مگر آقای دکتر روحانی تاکید نکرده است که خروش مردم در 9 دی، علیه دخالت بیگانگان و حرمتشکنان عاشورای حسینی(ع) بوده است؟
گفتم: ایشان قبل از این هم اصحاب فتنه را عامل بیگانگان معرفی کرده بودند.
گفت: پس چرا برخی از دولتمردان به جای پیروی از نظر رئیسجمهور تعدادی از اصحاب فتنه را در پستهای کلیدی به کار گرفتهاند؟!
گفتم: آنها به نظام و کشور و مردم وطن خود خیانت کردهاند پس دیگر چه انتظاری داری که از دستورات رئیس جمهور اطاعت کنند؟!
گفت: این عده در مقابل اعتراض مردم با کمال وقاحت میگویند، مگر بکارگیری تعدادی از فتنهگران چه آسیبی میتواند به کشور بزند؟!
گفتم: چه عرض کنم؟! شخصی وارد رستوران شد و هنگام صرف غذا متوجه شد که یک مگس درون بشقاب سوپ افتاده است. مدیر رستوران را صدا کرد و به او اعتراض کرد. مدیر رستوران با پررویی گفت؛ ای آقا! مگر یک مگس چقدر سوپ میتواند بخورد؟!
قانون: گوجه فرنگیات را زمین بگذار، برادر!
صبح علی الطلوع: جک استراو که بهعنوان یک روباه پیر سعی می کند به سلامتی خود اهمیت دهد و به همین خاطر همیشه صبحها زود از خواب بیدار می شود وارد کشور شد. او در طول سفر برای کاهش استرس ناشی از دیدن روحا... حسینیان در هندزفری اش آهنگی را گوش می داد که در آن خواننده به آواز به طرف مقابل توصیه می کرد: گوجه فرنگی ات را زمین بگذار ...
ساعت دوازده ظهر: مجلس به دلیل قانع نشدن از توضیحاتی که وزیر ارشاد در جواب سوال حمید رسایی داده بود به او کارت زرد داد. به جرات می توان گفت این میزان اخطار و کارت زردی که مجلس به دولت یازدهم نشان داده را داورها به مجتبی محرمی نشان نداده اند. البته به قول آقای روحانی نباید از مجلس برنجیم. چون من نشستم یک ساعت فکر کردم که ببینم اصولا چه جواب قانع کننده ای میشود به سوالات رسایی داد.
به جز چند جمله که نمی شود در روزنامه چاپ کرد به نتیجه ای نرسیدم. اصولا انسانی که تنها احمدی نژاد قانعش می کند طبیعی است که با این ادبیات و استدلالهای چوبینپای دولت یازدهم قانع نشود. البته رسایی هم بی تقصیر است طفلکی! آقای احمدی نژاد در زمینه اقناع چنان انتظارها را بالا برده که به این راحتی ها (در واقع به صورت لسانی) نمی شود کسی را قانع کرد. حتما لازم است آدم فیلمی صوتی سندی مدرکی چیزی همیشه در جیب داشته باشد تا مفاهیم به صورت ساده تر منتقل شوند!
ساعت یک ظهر: نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نطق علی مطهری، او را به پسر نوح تشبیه کرد.
پ.ن: طنز ماجرا اینجاست که من الان هر چی بنویسم می شود توهین به مقدسات! بعد دادگاه ما را فرا می خواند و ما هم مثل یک عدد احمدی نژاد در دادگاه حاضر می شویم، قاضی می گوید برای تحمل مجازات دو راه داری ؛ یا این که خودت را پرت کنی توی اقیانوس اطلس پیش کوسه های گرسنه یا این که حمید رسایی را قانع کنی. بعد آنجاست که ما از قاضی می پرسیم ببخشید جناب قاضی؛ اقیانوس اطلس از کدوم طرف میرن؟
ساعت دو بعد از ظهر: نتیجه تساهل مجلس در برخورد با وزرای دولت این می شود که هر از گاهی بوی فتنه از کابینه خارج می شود و بینی هر انسان حقجویی را می آزارد. وزیر علوم در مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی کشور بار دیگر با متصاعد ساختن بوی فتنه از خود گفت: «کشور چین با 5/1 میلیارد نفر جمعیت، حرکتی را آغاز کرده که با سه یا چهار برابر کردن پیشنهادهای کاری، نخبگان خود را از آمریکا به چین برمی گرداند اما ما فقط نظاره گر خروج نخبگان از کشور هستیم.»
توضیحات یکی از مسئولان :
به هیچ وجه اینطور نیست که ما فقط نظاره گر باشیم. ما کارگروهی را برای حمایت از نخبگان تشکیل دادیم و وقتی می بینیم نخبه از کشور خارج می شود معمولا به صورت گروهی در این کارگروه اقدامات زیر را انجام میدهیم: 1) با او بای بای می کنیم. 2) او را به خدای بزرگ می سپاریم. 3) کف دستمان را بوس میکنیم و با فوت آن را به سمت نخبه می فرستیم. 4) پشت سرش با کاسه مرغوب آب میریزیم. 4) وسایل ارتباط تصویری را در داخل کشور فیلتر می کنیم تا نخبه خیالش راحت باشد که خانواده اش به بهانه ارتباط تصویری با او به فساد کشیده نمی شود.
با شنیدن این توضیحات آرزو کردیم ای کاش مجلس به فرجی دانا هم رای نمی داد و آنقدر استقامت می کرد تا این که روحانی، زاهدی را به عنوان وزیر علوم معرفی می کرد و دیگر شاهد این نوع اظهارات در کشور نبودیم! خدایا! تا کی تساهل و تسامح با دولت؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم