در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حجت الاسلام حمید شهریاری ، در مورد وضعیت سامانه 129 قوه قضائیه اظهار کرد : این سامانه تلفنی برای پاسخگویی به سوالات حقوقی مردم دو سالی است که ایجاد شده و هم اکنون روزانه حدود 25 هزار تماس تلفنی توسط قضات بازنشسته و باتجربه پاسخ داده می شود.
وی دلیل اینکه چرا قوه قضائیه شماره تلفن سه رقمی 129 را به صورت گستردهتر اطلاع رسانی نمیکند گفت: نمی توانیم اطلاع رسانی گسترده داشته باشیم چون با توجه به امکانات موجود فرصت پاسخگویی نخواهیم داشت.
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه با بیان اینکه بیش از 60 قاضی در این سامانه پاسخگوی مردم هستند گفت: برای اینکه بتوانیم سامانه را اطلاع رسانی کنیم حداقل به 600 قاضی نیاز داریم ولی اگر 10 درصد یعنی افراد مرتبط با هشت میلیون پرونده در دستگاه قضا بخواهند با سامانه 129 تماس بگیرند در حدود 800 هزار تماس تلفنی در هفته می شود که تماس بسیار زیادی است.
شهریاری در پاسخ به اینکه آیا درخواستی برای تقویت این سامانه شده است گفت: به رئیس قوه قضائیه گفته شده ولی آیت الله آملی لاریجانی می گویند این هزینه با توجه به محدودیت اعتبارات نباید از طریق دستگاه قضا پرداخت شود و بهتر است به نحوی باشد که با گستردگی این شبکه شهروندان حداقل هزینه مخابراتی و کارشناسی آن را پرداخت کنند. برای همین پیشنهاد ما این بوده است که شماره هایی با پیش شماره 909 تعریف کنیم و شهروندانی که مشاوره تلفنی حقوقی می خواهند با این شماره تماس بگیرند و هزینه آن روی قبض تلفن محاسبه شود. مثلا نیم ساعت تلفن و مشاره حقوق با قاضی دارای 30 سال تجربه معادل 5 هزار تومان.
معاون قوه قضائیه اظهار داشت: قوه قضائیه در سالهای اخیر خیلی از نظر امکانات و تجهیزات ضعیف شده است در حالی که بستری مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم از طریق سامانه 129 و خدمات الکترونیکی داریم. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت