یک نماینده مجلس تاکید کرد: در این گروه ۳۰۰ پزشک وجود دارد که هر کدام از آنها ماهیانه یک میلیارد تومان درآمد دارند که بخشی از آن پول‌های زیرمیزی است و این گروه از پزشکان در بیمارستان‌های خصوصی و همچنین با انجام عمل‌های جراحی متعدد به چنین درآمدهایی دست پیدا می‌کنند ولی مالیات نمی‌دهند و بازار کار را برای پزشکان دیگر مختل می کنند.
کد خبر: ۶۲۱۹۵۹
300 پزشک، در آمد ماهانه یک میلیارد تومانی دارند

ایرج ندیمی نماینده مردم شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل در مجلس ، اظهار داشت: براساس اطلاعات جامعی که به دست ما رسیده است، 3 هزار نفر در کشور با درآمدهای نجومی از مالیات فرار می‌کنند و معروف به گروه «مالیات‌گریز» شده‌اند که تعداد قابل توجهی از آنان متخصصان پزشکی هستند که متاسفانه هیچ مالیاتی نیز بابت این درآمدها پرداخت نمی‌کنند.

ندیمی در پاسخ به این پرسش که چرا تاکنون با این گروه مالیات گریز به خصوص پزشکان برخورد نشده است، اظهار داشت: به دلیل آنکه مثلاً در حوزه پزشکی آن متخصص پزشکی زیرمیزی می‌گیرد و هیچ سندی نیز به جا نمی‌گذارند یا اینکه در اقدامی دیگر آن مبالغ را به حساب منشی خود و یا حساب‌های دیگر واریز می‌کند و در مجموع اسناد متقنی برای رسیدگی جهت گرفتن مالیات از آنان به جا نمی‌گذارند.

وی در پاسخ به این پرسش که مجلس چه اقدامی برای مقابله با این گروه مالیات‌گریز و معضل زیرمیزی پزشکان خواهد کرد، بیان داشت: مساله زیرمیزی پزشکان که مدتهاست در جامعه مطرح شده است و در مورد مجموع این گروه مالیات‌گریز نیز امیدواریم پس از رسانه‌ای شدن این مطالب مجلس نیز اقدامات لازم را برای مقابله با آنان انجام دهد.

در این راستا دکتر مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و وزیر اسبق بهداشت نیز چند روز پیش در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرده بود که در سیستم سلامت یک عده بالای یک میلیارد تومان درآمد دارند. (تسنیم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۶
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
۰
۰
گفتن این مطالب چه فایده ای داره!واقعا چرا باید من كارمند تمام و كمال مالیات از حقوقم كسر بشه و این پزشكان محترم!!!!با درآمدمیلیاردی مالیات ندادن این كجاش انصاف یا مطرح نكنید یا خواهشا برخورد كنید
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
۰
۰
جای نظارت خالیه واقعا.متاسفم
حامد
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
۰
۰
منم كه باشم میگیرم.نه نظارتی هست و نه حتی سوالی. چرا نگیرم؟
احمد
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
۰
۰
پس این قوه قضائیه و سازمان بازرسی و اینهمه نهاد نظارتی واقعا چیكار می كنند؟؟متاسفم...
علی
United States
۰۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
۰
۰
آخه اینكه نمیشه كه هركی نرخ واس خودش بذاره !!مثلا معلم اول سال بگه من كارم مهمه و دولت حقوقش كمه پس نفری یه میلیون به من بدین تا درس بدم, یا كارمند بانك همینطور بالاخره حقوق مشخصه اگه كمته نیا كار كن برو جایی كه بهتره واست اینكه هركی نرخ بذاره خیلی ستمه و در ضمن تعرفه های پزشكی خیلی وحشتناك بالاس یه ویزیت یه دقیقه ای 20تومن آب میخوره خب اینكه نشد زندگی!! عجب بدبختی داریما
علیرضا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۶
۰
۰
سلام
دولت اقدام برخورد جدی با پزشك متخلف نمی كند.
شاید برخورد نكردن دولت با درامد سرسام آور پزشك این مسئله است، كه اگر به پزشك فشار وارد شود ،پزشك از مملكت خارج شود یا در ایران كارش را بخوبی انجام ندهد. به نظر بنده باید برای جامعه پزشكی هم رقابت ایجاد شود. همانند قبل از انقلاب از پزشكان خارجی دعوت بكار شود تا بازار بعضی از پزشكان سوداگر وتاجر ماب خراب شود. بخدا قسم بنده با مدرك فوق لیسانس الكترونیك وبا 23 سال سابقه كار و 35 سال سابقه عملی در الكترونیك ، هم اكنون بطور متوسط در روز 70 هزار تومان درامد دارم.اگر پزشك عمومی هم شده بودم درامدم بیش از این مبلغ بود.

نیازمندی ها