داستان از این قرار است که برنامههای برج میلاد تا پایان سال 92 پر شده است. ماههای محرم و صفر هم که کنسرتهای موسیقی برگزار نمیشود و پس از آن هم با فاصله کمی جشنوارههای موسیقی و فیلم فجر برپاست بنابراین برج میلاد تا پایان سال فقط در 15 شب میتواند میزبان کنسرتها و اجرای گروههای موسیقی باشد و اما چه کسانی متقاضی اجرای کنسرت در این 15 شب بودهاند؛ شش گروه موسیقی پاپ متقاضی 60 شب برنامه و گروههای سنتی هم متقاضی 20 شب برنامه بودهاند که برج میلاد تصمیم میگیرد پنج شب از اجراهای موسیقی سنتی را حذف کرده و این 15 شب باقیمانده را به گروههای موسیقی سنتی اختصاص دهد.
مدیرعامل برج میلاد تهران درباره این اقدام گفته است: از آنجا که اولویت ما برگزاری کنسرتهای موسیقی سنتی است و از سوی دیگر علاقه نداریم تبعیضی میان خوانندگان پاپ اعمال شود، تا پایان سال در حوزه برگزاری کنسرتها فقط میزبان گروههای موسیقی سنتی خواهیم بود.
این در حالی است که برج میلاد در اغلب روزهای سال میزبان اجرای گروههای موسیقی پاپ بوده است و مدتهاست که اجرای موسیقی پاپ در آن به اجراهای موسیقی سنتی میچربد و فقط برخی گروههای شناختهشده و معروف موسیقی سنتی به این سالن راه پیدا میکنند.
به نظر میرسد این موضوع بیش از آنکه حمایت از گروههای موسیقی سنتی باشد، ناشی از این بوده که مسئولان برج میلاد نمیتوانستهاند تبعیضی میان گروههای پاپ قائل شوند و اگر به جای 60 گروه، 20 گروه پاپ متقاضی اجرای برنامه بودند احتمال این میرفت که فضا را به موسیقی پاپ اختصاص دهند و حمایت از موسیقی سنتی را فراموش کنند. ضمن اینکه فراهم کردن امکان اجرا برای برخی از گروههای موسیقی پاپ میتوانسته به مشتریان پولساز و پر و پا قرص برج میلاد که همین گروههای موسیقی پاپ هستند لطمه بزند و موجب شود آنها در سال جدید کمتر به برج میلاد بیایند و ترجیح دهند در سالن دیگری کنسرت بگذارند.
امروز در شرایطی هستیم که تعداد سالنهای مناسب اجرای موسیقی (صرفنظر از اینکه این سالنها هم استاندارد نیست) بسیار کم است و اکنون سالن همایشهای برج میلاد یکی از معدود فضاهایی است که گروههای موسیقی زیادی متقاضی اجرای برنامه در آن هستند بنابراین اگر بنابر حمایت از موسیقی سنتی است بهتر است این اتفاق در سراسر سال رخ دهد و توازنی در برگزاری کنسرتهای سنتی و پاپ باشد، نه اینکه در روزهای پایانی سال و آن هم در چنین شرایطی یاد حمایت از موسیقی سنتی بیفتند و داعیهدار دفاع از این نوع موسیقی شوند و به قول معروف روغن ریخته را نذر امامزاده کنند!
زینب مرتضاییفرد - گروه فرهنگ و هنر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت