وزیر بهداشت:

در مناطق محروم پزشک وجود ندارد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در بسیاری از مناطق محروم پزشک وجود ندارد و ۲۵۰۰ پزشک عمومی کم داریم.
کد خبر: ۶۰۶۶۱۳
در مناطق محروم پزشک وجود ندارد

حسن قاضی‌زاده هاشمی در مراسم تکریم و معارفه معاونان درمان وزارت بهداشت و قائم‌مقام وزیر در امور دانشگاه‌ها، ‌افزود: مردم از کار ما راضی نیستند. در شهرهای کوچک و روستاها در تامین نیروی متخصص، تجهیزات و فضای مناسب و در شهرهای بزرگ و کلانشهر‌ها به دلیل هجوم به بیمارستان‌ها و هزینه‌های سرسام‌آور و غیرمنصفانه در بخش خصوصی شاهد نارضایتی مردم هستیم.

 وی اظهار کرد:‌ در بسیاری از مناطق محروم پزشک وجود ندارد و 2500 پزشک عمومی کم داریم و این در فقیرترین نقاط کشور است. البته به حقوق آنها برنمی‌گردد؛ چرا که در جایی چهار میلیون تومان هم می‌دهند، اما نمی‌روند.

وی تصریح کرد: در بحث بودجه می‌بینیم به دلیل این‌که نتوانسته‌ایم در دو سال اخیر بیمارستان‌ها را نوسازی و بازسازی کنیم، تجهیزات و نیروی انسانی در ارائه خدمات با مشکل مواجه شده و بیمه‌ها هم منابع مناسب را ندارند.

وزیر بهداشت ادامه داد: پوشش محدود است و انتظار نداریم که تمام خدمات را بیمه‌ها بتوانند پوشش دهند، بنابراین در کل جامعه رضایتمندی بیش از 20 درصد نخواهد بود و باید فکر جدیدی کرد.

وی یادآور شد: نیازمند این هستیم که نیازسنجی شود، چرا که سرمان را انداخته‌ایم پایین و داریم نیرو تولید می‌کنیم و بعد هم باید برایشان اشتغال ایجاد کنیم. می‌بینیم که ماما و پزشک بیکار داریم و این زیبنده نیست. (فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱۱
زینب علی مرادی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
۰
۰
با سلام پیشنهاد می كنم كه برای رفع كمبود پزشك در مناطق محروم به جای صرف هزینه های زیاد برای تربیت نیروی پزشكی می توانید با برگزار كردن دوره آموزشی 26 واحده ماماها را برای حرفه پزشكی تربیت كنید تا به این ترتیب از نیروهای ماهر و تحصیل كرده جامعه استفاده كرده و از صرف هزینه های بیشتر هم جلوگیری كردید و مشكل كمبود نیروی انسانی پزشكی هم به بهترین شكل ممكن حل می شود.
فرزانه ظ
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
۰
۰
میتوان از ماماها استفاده نمود. تعداد بیشتری واحد را بگذرانند و به عنوان پزشك ماما در مناطق محروم ایفای وظیفه نمایند
مریم سعیدی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
۰
۰
سلام،بنظر من ادغام كردن رشته مامایی و پرستاری ظلم بزرگی در حق حرفه مامایی و شاغلین در این حرفه هست ،اكثر دانشجویان مامایی با اختلاف كمتری نسبت به پزشكی در كنكور قبول شده اند،همانطور كه كمبود پرستار هست كمبود پزشك هك هست چرا نباید باپزشكی ادغام بشه؟؟؟
با تشكر
مریم:ماما همیشه پاینده باد
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
۰
۰
آقای وزیر توجه داشته باشید؛ این مشكل را با ادغام رشته های پرستاری و مامایی و پزشكی و البته هرچی دل تنگتون بخاد حل كنید!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟از وزیر با تجربه و باتدبیری مثل شما بعیده!!!مگر جز ادغام كردن و از سروته چیزی زدن راه حل دیگه ای هم این روزها برای حل مشكلات جامعه وجود داره!!!!امیدوارم نظرم را درج كنید. با اینكه می دونم بعیده...
صدیقه مقسمی دانشجوی دكتری تخصصی بهداشت باروری
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
۰
۰
با توجه به راه حل پیشنهاد شده برای حل مشكل كمبود پرستار در كشور (بكارگیری ماماهای بیكار به عنوان پرستار با گذراندن 26 واحد)، راه حل پیشنهادی من اینست كه برای مشكل كمبود پزشك در مناطق محروم نیز از همین سیاست پیروی كرده و برای فارغ التحصیلان بیكار مامایی یك دوره كوتاه مدت یكساله برنامه ریزی كنیم و سپس آنها را در مناطق محروم به عنوان پزشك ماما استخدام كنیم. بدین ترتیب ماما و پزشك را با هم به مناطق محروم فرستاده ایم.
بسطامی
Germany
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
۰
۰
در هیچ كشوری از كره زمین مامایی وجود ندارد كه پس از دروس مامایی وارد رشته پرستاری شده باشد ولی در بسیاری از كشورها پرستاران پس از كسب مدرك پرستاری با گذراندن تعدادی واحد مامایی صلاحیت انجام كار در حرفه مامایی رابدست می اورند. برای كمبود پزشك می توان همانند بعضی از كشورها با گذاردن شرایط خاص مانند واحدهای تكمیلی اضافی از میان ماماهای توانمند ، حداقل برای ارائه خدمات سطح اول پزشك تربیت نمود.
ارزو
United Kingdom
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
۰
۰
پیشنهاد می شود برای كمك به وزارت بهداشت برای جبران كمبود پزشك عمومی جامعه ماماها بتوانند پس از گذراندن 26 واحد به پزشك ماما تبدیل شوند و كمبود پزشك در مناطق محروم بر طرف شود. این طرح بسیار منطقی تر از به كارگیری ماماها به پرستاران می باشد چرا كه اگر واحدهای مامایی را بررسی كنیم به پزشكی نزدیك تر است تا به پرستاری
یك ماما
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
۰
۰
سلام لطفن از ماما ها به عنوان پزشك ماما استفاده كنین مگه بچه های مامایی چه گناهی كردن كه باید آرزوهاشونو به باد بدین
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
۰
۰
پیشنهادمیشودبرای كمك به وزارت بهداشت برای جبران كمبودپزشك عمومی جامعه ماماهابتوانندپس ازگذراندن 26واحدبه پزشك ماماتبدیل شوندوكمبودپزشك درمناطق محروم جبران شود.
ماما
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
۰
۰
باسلام.نظر ما این است كه با گذراندن تعدادی واحد درسی جهت كمبود نیروی پزشك ،ماماها را به پزشك ماما تبدیل كنند زیرا علاقه ی وافری در این زمینه دیده می شود.
mehr
Germany
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
۰
۰
ما به وزارت بهداشت پیشنهاد میكنیم ماماها با گذراندن 26 واحد به پزشك ماما تبدیل شوند و به این صورت مشكل كمبود پزشك عمومی در مناطق محروم نیز حل میشود.

نیازمندی ها