این تحقیق در زمینه تاثیر میان وعده بادام بر اشتها و وزن انجام شده است. شرکتکنندگان این تحقیق با خوردن سه قاشق غذاخوری بادام برشته شده کم نمک میزان ویتامین E و چربی اشباع نشده (چربی خوب) رژیم غذایی خود را افزایش دادند.
در حال حاضر مصرف میان وعده عمومیت یافته است و حداقل روزانه یک میان وعده سرو میشود. افزایش مقدار میان وعده موجب چاقی و کمبود مواد غذایی مغذی میشود و دقت در انتخاب میان وعده مناسب برای سلامتی مفید است و خطر افزایش وزن را کاهش میدهد.
این تحقیق شامل 137 شرکتکننده در معرض خطر «دیابت نوع 2» بود که به پنج گروه تقسیم شدند.
گروه کنترل هیچگونه آجیلی مصرف نمیکردند. گروه صبحانه و ناهار که 1.5 اونس بادام و گروه میان وعده صبح و بعدازظهر ما بین وعدههای غذایی بادام استفاده میکردند.
این گروهها رژیم غذایی و فعالیت ورزشی خاصی نداشتند. با وجود اینکه مصرفکنندگان بادام، روزانه از طریق بادام 250 کالری اضافه دریافت کرده بودند، بعد از چهار هفته وزن آنان افزایش نیافته بود.
نتایج این تحقیق نشان میدهد در مصرف تنقلات باید روشی عاقلانه اتخاذ کرد که این روش به غذاهای مصرفی در میانوعدهها بستگی دارد.
تاثیرات مثبت مصرف روزانه بادام در شرکتکنندگان منجر به کنترل گرسنگی، اشتها، میزان ویتامین E و چربیهای اشباعنشده بدون تاثیر بر وزن بدن شد و بادام انتخابی هوشمندانه در کمک به وزن سالم است.(ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت