افرادی که ساعت «تیکر» را به مچ خود می بندند باید به پرسشنامه شخصی در مورد سابقه سلامت، سن، سبک زندگی و سابقه بیماری در خانواده اش پاسخ دهند.
پاسخ دادن به این سوالات موجب می شود تایمر این ساعت به طور دقیق ثانیه، دقایق، روزها و سال های باقی مانده از زندگی فرد را نشان دهد.
بر روی نمایشگر این ساعت سه ردیف رقم نشان داده می شود که در ردیف بالا به ترتیب سال، ماه و روز و ردیف دوم ساعت، دقیقه و ثانیه باقی مانده از عمر نشان داده می شود. ردیف سوم نیز زمان به وقت محلی را نشان می دهد.
هدف طراحان از ساخت این ساعت این بوده است که با نشان دادن زمان باقیمانده از عمر به این شکل به افراد در مورد تلف کردن وقت هشدار دهند.
«فردریک کولتینک» مبتکر ساعت تیکر می گوید فکر می کنم اگر بدانیم چه قدر از عمر و زمانمان باقی است، می توانیم زندگی و انتخاب های بهتری داشته باشیم. این شیوه می تواند به ما آینده نگری بدهد و در این حالت مسایل کوچک دیگر برایمان خیلی مهم نمی شوند. به همین دلیل است که ساعت تیکر را ساعت شادی می دانم.
این ساعت به همراه کتابچه پرسشنامه موسوم به «درباره زمان» عرضه می شود که به کاربر امکان می دهد زمان باقی مانده از عمر خود را محاسبه کند.
قیمت این ساعت که قرار است آوریل 2014 به بازار عرضه شود، 59 دلار تعیین شده است.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم