به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر روحانی با بیان اینکه فرانسه از سال 2003 تا 2005 نقش مهمی در خصوص موضوع هستهای ایران ایفا کرده است، در خصوص استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای ایران، اظهار داشت: رویکرد غیرمنطقی و غیرقانونی که در این ارتباط وجود دارد، باید جای خود را به رویکرد سازنده ای بدهد که موجب حل و فصل مسائل گردد.
رییس جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بنا به دلایل دینی و اخلاقی هرگز به دنبال سلاح هستهای نیست و این موضوع که ایران حق برخورداری از تکنولوژی هستهای را دارد، باید از سوی همگان پذیرفته شده و زمینههای همکاری نیز گسترش یابد.
فرانسو اولاند نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از دیدار با دکتر روحانی با بیان اینکه این نخستین بار از سال 2005 میلادی است که دیداری در این سطح بین روسای جمهور فرانسه و ایران برگزار میشود، آن را نقطه امیدبخشی توصیف کرد و اظهار داشت: فرانسه علاقمند است روابط خوبی با ایران داشته باشد.
رییس جمهور فرانسه با اشاره به روابط طولانی فرهنگی و اقتصادی دو کشور تأکید کرد: زمینههای مهمی وجود دارد که ایران و فرانسه براساس علائق مشترک بتوانند در زمینه حل مسایل و بحرانهای منطقهای همچون موضوع سوریه و لبنان با یکدیگر همکاری کنند.
وی با اشاره به اینکه فرانسه آمادگی دارد که پس از فراهم شدن مقدمات لازم در خصوص حل مسایل مربوط به موضوع هستهای ایران هر چه سریعتر مرحله جدیدی از توسعه همکاریها میان دو کشور رغم بخورد، علاقمندی خود را برای حل و فصل سریع مسایل مربوط به موضوع هستهای ایران ابراز کرد تا بواسطه آن زمینههای همکاری مشترک اقتصادی با ایران فراهم شود.
روسای جمهوری ایران و فرانسه در این دیدار در خصوص بحران سوریه بحث و گفت وگو کردند و با ابراز نگرانی از ادامه جنگ داخلی و کشتار مردم غیرنظامی در سوریه ابراز داشته و بر ضرورت تلاش برای حفظ ثبات و آرامش در لبنان نیز تأکید کردند.
همچنین طرفین در این دیدار توافق کردند وزرای خارجه دو کشور ایران و فرانسه برای پیگیری و تعمیق هر چه بیشتر موضوعات مطرح شده در این دیدار گفتگوها و پیگیریهای لازم را به عمل آورند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت