با ساخت چنین دوربینی، میزان درک رایانه از انسان بهبود مییابد و تعامل میان ماشین و انسان تا حد زیادی دستخوش تغییر و تحول میشود. توسط این امکان برای نمونه بازیهای سهبعدی با هیجان بیشتری همراه میشود و حین یک ویدئو کنفرانس میتوان پسزمینه خود را تغییر و هر عکسی را جایگزین کرد. اینتل قصد دارد تا این فناوری را روی لپتاپها و حتی اولترابوکهایی که در نیمه دوم سال آینده میلادی به بازار میآید بگنجاند. بعلاوه تبلتها و گوشیهای هوشمند و همچنین تولید نمونه خارجی این نوع دوربینها هم در دستورکار اینتل قرار دارد.
این دوربین همچنین این امکان را دارد تا مشخصات، نقوش برجسته و شکل اشیا را تشخیص دهد. برای مثال قابلیت این دوربین در تشخیص فاصله، اندازه، عمق، رنگ نقوش و پارامترهای دیگر میتواند به رشد فناوری چاپ سهبعدی هم کمک کند. تصویری که با چنین اطلاعاتی ثبت شود، میتواند تمامی اطلاعات مورد نیاز برای یک طراحی سهبعدی و چاپ آن را در بر داشته باشد.
این دوربین میتواند چشم را نیز زیر نظر بگیرد. با این امکان دوربین میتواند بفهمد که هر شخص با چه کیفیتی یک متن را میخواند و ارزیابی نیز ارائه بدهد. با استفاده از این ویژگی میتوان متوجه شد که دانشآموز با چه دقتی مطالب درسیاش را میخواند، چقدر مطالعه میکند و آیا برای موضوع خاصی به کمک نیاز دارد یا خیر. در نهایت این تکنولوژی میتواند جایگزین ماوس و صفحهکلید هم بشود. / ضمیمه کلیک
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: