محمود اکرامیفر با اعلام اینکه حال طنز مطبوعات خوش نیست، افزود: هماکنون متأسفانه طنز در مطبوعات تمام زندگی انسانها را پوشش نمیدهد و فقط به بخش سیاسی میپردازد و در بخش سیاسی نیز فقط به دو مقوله توجه میکند.
دبیر جشنواره فصلی مطبوعات اظهار کرد: تخصیص طنز به یک حوزه به نام سیاست موجب خالی ماندن جای طنز در سبد مطبوعات کشور شده است.
وی افزود: هماکنون تعداد طنز نویسان در کشور اندک است؛ ضمن آنکه ایدههایی طنز نیز بسیار محدود است.
اکرامی فر متذکر شد: باید توجه داشت که زندگی جنبههای مختلفی دارد به طوریکه محدوده آن علاوه بر روابط اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی؛ روابط فردی را نیز در جامعه در بر میگیرد.
وی با بیان اینکه طنز باید یک رابطه اجتماعی را پوشش دهد، افزود: به عنوان مثال در طنز میتوان به روابط بین زن و شوهر، فرد و راننده تاکسی و... پرداخت.
دبیر جشنواره فصلی مطبوعات یادآور شد: فعالان این حوزه باید دید و نگرش خود را نسبت به حوزه طنز گسترش دهند و زندگی و روابط مردم را در سطوح مختلف و مکانهای مختلف ببینند.
اکرامیفر با اعلام اینکه در مطبوعات کشور در حیطه طنز فقر سوژه وجود دارد، افزود: اگر طنز جزیی از زندگی مردم شود، در این صورت سوژههای متعددی به وجود میآید و به دنبال آن نیز مخاطبان متعددی نیز ایجاد میشود.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم