
1 ـ برای این که سفیده تخممرغ بهتر و زودتر زده شود و پف کند، کمی نمک به سفیده اضافه کنید و بعد آن را بزنید. 2 ـ چنانچه برای پختن بعضی از کیک و شیرینیها به سفیده پفکرده تخممرغ احتیاج دارید، دقت کنید بلافاصله بعد از بیرون آوردن از یخچال اقدام به زدن نکنید. کمی صبر کنید تخممرغها به دمای هوای محیط برسد، راحتتر و زودتر زده میشود و پف میکند. 3 ـ سفیده تخممرغ زمانی کامل زده شده است که وقتی ظرف حاوی سفیده تخممرغ را کاملا برگردانده، سفیده از درون ظرف نریزد. 4 ـ سفیده پفکرده تخم مرغ را هنگام مخلوطکردن به مواد کیک به صورت چرخشی و از هر طرف به هم نزنید. بلکه با قاشق خیلی آرام و با حرکت دورانی و از یک سو مخلوط کنید و خیلی به هم نزنید تا کیک شما به اندازه کافی پف کند. 5 ـ در کیکهایی که بیش از دو عدد تخممرغ استفاده میشود، میتوان در ازای هرتخممرغ، از دو قاشق شیر و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر بهره برد و این برای افرادی که نمیتوانند از تخممرغ زیاد استفاده کنند، کاربرد دارد.
6 ـ در آخر اگر تخممرغ از دست شما افتاد و شکست، برای تمیزکردن، مقداری نمک روی آن بپاشید و با یک دستمال براحتی آن را تمیز کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی در گفتوگو با «جامجم» تاکید کرد