بهروز مینایی به جامجم گفت: از ابتدای امسال تا کنون 15 بازی وارد بازار شده و قرار است در نمایشگاه بازیهای رایانهای تهران نیز بیش از 20 بازی جدید رونمایی شود و با چنین روندی بازیهای ایرانی سهم خوبی را در بازار خواهد داشت.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای، برگزاری سومین جشنواره و نمایشگاه بازیهای رایانهای تهران را از مهمترین برنامههای این بنیاد ذکر کرد و گفت: این نمایشگاه ویترین تمامی فعالیتهای یک سال صنعت بازی در ایران است که از بیست ودوم تا بیست و ششم مرداد در مصلای تهران برگزار میشود.
وی آثار ارسال شده برای نمایشگاه را تاکنون 140 بازی عنوان کرد و افزود: 80 بازی در گروه بازیهای کجوال (کوچک) است و حدود 20 عنوان نیز شامل بازی بزرگ است که اگر بازیهای موبایل و آنلاین را هم در نظر بگیریم در مجموع میتوان گفت نزدیک به 180 بازی وارد بازار شده است.
مینایی با اشاره به حضور بیش از 20 میلیون کاربر ایرانی در زمینه بازیهای رایانهای گفت: با توجه به حجم زیاد این افراد یکی از دغدغههای اصلی بنیاد ملی بازیهای رایانهای ساخت بازیهای بومی ایرانی و مذهبی سازگار با فرهنگ اسلامی است.
وی درباره اقدامات جدید برای نظارت بر محتوای بازیها گفت: اتفاق جدیدی که افتاده نظارت بر بازیهای کابینی و سکهای در پارکها و مجموعههای تفریحی است، قرار است شورای نظارت بر اسباب بازی نظر بنیاد ملی بازی رایانهای را نیز در مورد محتوای آنها جویا شود و دراین زمینه رده بندی قبلی که در مورد بازیها داشتیم در این بخش نیز مورد استفاده قرار گیرد و نظارتی که روی بازیهای شخصی صورت میگرفت روی این بازیها نیز اعمال شود.
مینایی خاطر نشان کرد: حدود 2500 بازی تاکنون رده بندی شده است که حدود 37 درصد این بازیها، مناسب بازار داخل نیست اما حدود 60 درصد مناسب است که البته از این میزان باید بخشی ویرایش و برخی صحنهها و تم آن باید کنار گذاشته شود.
وی تربیت نیروی انسانی کارآمد برای تولید بازی، کشف استعدادهای عرصه بازی سازی، دفاع از منابع فکری و نخبگان این زمینه را بسیار حیاتی و بهترین دفاع در برابر اشاعه بازیهای خارجی عنوان کرد.
مینایی ابراز امیدواری کرد با انسجامی که در بودجه بنیاد ملی بازیها حاصل میشود و همچنین کمک مرکز ملی فضای مجازی، بتوان بازیهایی را که از سنخ بازیهای فاخر است مورد حمایت قرار داد.
تشدید مجازات قاچاقچیان بازیهای رایانهای
صحبتهای مینایی در حالی است که ورود بازیهای قاچاق و تکثیر آن در کشور یکی از معضلات کشور است و بر اساس گفتههای او قرار است نظارتها و برخوردها در این زمینه تشدید شود.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای درباره برخورد با بازار قاچاق بازیهای رایانهای گفت: جمعآوری بازیهای نامناسب در بازار وظیفه بنیاد نیست اما وظیفه خود میدانیم که با رصد بازار، اطلاعات مورد نظر درباره تخلفات را به نهادهای مسئول ارائه دهیم.
عبدالمجید اجتهادی مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی نیز در گفتوگو با جامجم از تشدید مجازات قاچاقچیان محصولات فرهنگی از جمله بازیهای رایانهای در قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد.
به گفته این مقام مسئول، در سازمان تعزیرات حکومتی تاکید ویژهای بر مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه و بازار وجود دارد و گشتهای سیار سازمان تعزیرات به همراه بازرسان سازمانهای مختلف بر نحوه عرضه محصولات از جمله کالاهای فرهنگی در بازار نظارت دارند و در صورت مشاهده تخلف در عرضه کالاها بویژه کالاهای فرهنگی و بازیهای رایانهای، به سرعت با فرد خاطی برخورد میشود.
اجتهادی گفت: در صورت اعلام بنیاد ملی بازیهای رایانهای مبنی بر توزیع بازیهای رایانهای قاچاق در سطح بازار یا نگهداری این محصولات در انبارها، سازمان تعزیرات حکومتی به سرعت وارد میدان شده و ضمن جمعآوری بازیهای غیرمجاز از سطح بازار، با خاطیان و متخلفان برخورد میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد