یک مرکز زیبایی در ژاپن دست به یک ابتکار عجیبی زده و به منظور درمان های ضد پیری حلزون های زنده را روی پوست می گذارد تا آنها روز پوست صورت مشتریان بخزند و خواص ماده لزجی از خود باقی می گذارند را به صورت انسان هدیه کنند.
ماده لزجی که حلزون هنگام عبور از خود باقی می گذارد دربرگیرنده ترکیبی از پروتئین های قدرتمند، آنتی اکسیدان ها و «هایولارونیک اسید» است که گفته می شود به احیای رطوبت پوست کمک کرده، التهاب را فرو می نشاند و پوست مرده را از بین می برد.
طی این درمان 60 دقیقه ای که در «کلینیکال سالن» توکیو به عنوان یک مرکز زیبایی اجرا می شود، پوست صورت پیش از قرارگیری حلزونها پاکسازی شده و پس از آن حلزون ها روی گونه ها و پیشانی گذاشته تا هرکجا که می خواهند بروند.
راه رفتن حلزون ها روی پوست صورت در این مرکز زیبایی ژاپنی 243 دلار هزینه دربردارد که شامل چند مورد دیگر هم می شود.
«یوکو مینیامی» مدیر فروش در این مرکز ژاپنی اظهار کرد: مواد لزج حلزون به بازسازی سلول های پوست صورت کمک می کند، بنابراین ما انتظار داریم که راه رفتن حلزون روی صورت بتواند پوست صدمه دیده را درمان کند.
براساس اظهارات مینیامی، این ماده به صدمات وارد شده توسط خورشید به پوست صورت کمک می کند.
ممکن است در نگاه اول این نوع درمان ضدپیری منزجر کننده به نظر برسد، اما ماده لزج حلزون از کشفیات امروز نیست، این ماده از بیش از دو هزار سال پیش کاربرد داشته است.
براساس مدارک به جا مانده از بقراط (پزشک یونانی که بین سالهای 377 تا 460 قبل از میلاد می زیسته و پدر طب مدرن محسوب می شود)، حلزون خرد شده با شیر فاسد برای درمان التهاب به کار می رفته است، این درحالی است این ترکیب اخیرا در ژاپن و کره جنوبی محبوب شده است.
به رغم تاریخ طولانی استفاده از ماده چسبناک حلزون به عنوان یک اقدام زیبایی، تلاش این مرکز زیبایی الهام گرفته از ثبت کوه فوجی (بلندترین کوه ژاپن) در فهرست میراث جهانی یونسکو بوده است.
پوست صورت کوهنوردان به علت شدید نور آفتاب در معرض آسیب قرار می گیرد و قرار گیری آنها در ارتفاعات این موضوع را تشدید می کند، از این رو این درمان برای حل مشکل کوهنوردان درنظر گرفته شده است.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت