سید باقر مسلمی گفت: در حال حاضر 20 درصد مدارس در سطح کشور دو نوبته هستد که این موضوع به هیچ عنوان با عدالت آموزشی همخوانی ندارد و ساخت مدارس باید تا جایی ادامه پیدا کند که دیگر هیچ مدرسه ای به صورت دو نوبته نباشد.
وی افزود: البته تا پنج سال گذشته تعداد مدارس دو نوبته به بیش از 40 درصد می رسید که با همت دولت و خیرین در حال حاضر تنها 20 درصد مدارس دو نوبته هستند.
مسلمی درباره اینکه چند سال طول می کشد که تمام مدارس کشور تک نوبته شود، اظهارداشت: اگر روند کنونی ادامه داشته باشد و خیرین حضوری گسترده در عرصه مدرسه سازی داشته باشند، تا 5 سال آینده تمام مدارس کشور تک نوبته خواهد شد.
معاون پشتیبانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره ضرورت نوسازی مدارس قدیمی توضیح داد: بسیاری از مدارس کشور قدیمی هستند که باید پس از پایان عمر مفید خود تخریب و بازسازی شود. در حال حاضر مدارس بسیاری در سطح کشور به ویژه در تهران وجود دارد که نیازمند تخریب و بازسازی است که امیدواریم در این حوزه نیز خیرین مدرسه ساز حضوری گسترده داشته باشند.
مسلمی درباره تعداد ساخت مدارس جدید در سطح کشور گفت: پروژه های بسیاری در دست اجراست و در صورت تخصیص کامل اعتبارات دولتی و عمل خیرین به تعهدات خود، پیش بینی می شود که تا سال آینده بیش از چهار هزار مدرسه به آموزش و پرورش تحویل داده شود.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم