بهرام عینالهی در گفتوگو با فارس، افزود: در بخشهای بالینی نیاز به اعضای هیاتعلمی بسیار دیده میشود بنابراین مجوز جذب 4 هزار عضو هیات علمی را از ریاست جمهوری دریافت کردهایم.
وی ادامه داد: این اعضای هیات علمی ابتدا با توجه به اعلام نیاز دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزیده میشوند و بر اساس وضع موجود توزیع میشوند.
عینالهی گفت: شورای جذب بر اساس سهمیه دانشگاههای علوم پزشکی کشور اعلام میکند که دانشگاهها به چه تعداد عضو هیات علمی نیاز دارند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: بعد از اعلام نیاز، ردیف استخدامی تعیین میشود که این ردیفها در دو فراخوان به سراسر دانشگاهها ابلاغ خواهد شد،این فراخوانها حدود 5 سال است که انجام میگیرد.
وی ادامهداد: در سالهای قبل دانشگاههای علوم پزشکی، بر اساس نیاز خود از دانشجویان به عنوان عضو هیات علمی انتخاب میکردند اما اکنون بر اساس فراخوان این اعضاء جذب میشوند.
عینالهی گفت: اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی بر اساس صلاحیت عمومی و علمی در کمیتههای مربوطه مورد ارزیابی قرار میگیرند و امتیاز این ارزیابی جمع شده و با توجه به جمع امتیاز، نمره بالاتر به کسی داده میشود که قرار است عضو هیات علمی شود.
معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: تمام فرآیندهای انجام شده به هیات مرکزی جذب گزارش داده میشود و این هیات تأیید نهایی را انجام میدهد، آنچه مهم است صلاحیت اعضای هیات علمی است که باید به تأیید برسد.
وی گفت: با توجه به نیاز فعلی، جذب 4 هزار عضو هیات علمی اعلام شده تا از بین داوطلبان افراد با صلاحیت استخدام شوند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد