به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری تهران، یوسف رشیدی با بیان مطلب فوق افزود: متاسفانه سال هاست که در مورد آلودگی هوا و خسارات و لطمه های آن تنها حرف زده می شود و در عمل آن طور که باید و شاید اقدامات لازم صورت نگرفته است اما امیدواریم مسئولان در سال 92 اقدامات عملی و اساسی در این زمینه را محقق کنند تا بیش از این با جان و سلامتی مردم بازی نشود.
وی با بیان اینکه دو عامل اصلی آلودگی هوا کیفیت پایین سوخت و خودروها است، اظهارداشت: مدیریت شهری در تهران طی سال های اخیر سعی کرد که وظایف خود در راستای کاهش آلودگی هوا را انجام دهد، چنانچه شاهد گسترش روز افزودن حمل و نقل عمومی در پایتخت هستیم اما این راه کار به تنهایی پاسخگوی حل معضل آلودگی هوا نیست و به موازات آن باید نسبت به ارتقای کیفیت خودروها و سوخت اقدام شود که امید است در سال 92 به طور جد این موضوع پیگیری شود.
رشیدی با اشاره به خسارات گسترده ای که آلودگی هوا در حوزه های اقتصادی و اجتماعی بر شهر وارد می کند، تصریح کرد: انبوه امراض قلبی و ریوی و انواع سرطانهایی که امروز شاهد رواج یافتن آن بین شهروندان هستیم ناشی از آلودگی هوا است و در واقع این معضل آسیبهای جبران ناپذیر بر سرمایه های انسانی بر جای میگذارد.
وی همچنین بر نوسازی خودروها و ساماندهی موتورسیکلت ها که تاثیر زیادی بر آلودگی هوا دارند تاکید کرد و افزود: امید است با برنامه ریزی و عزم ملی روزی برسد که مدیریت آلودگی هوا به دست باد سپرده نشود و شهروندان تهرانی و سایر کلانشهرهای کشور تمام روزهای سال را هوایی پاک تنفس کنند.
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران افزود: امسال شهروندان تهرانی تنها سه روز هوای پاک تنفس کردند و 212 روز از سال نیز هوای تهران سالم بوده است.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد