به گزارش پرس تی وی،گیبز در ادامه خاطرنشان کرد که «سیاست مخفیکاری دولت امریکا» پاسخگویی به سوال خبرنگاران در مورد کشتارهای هدفمند هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی را برای او بسیار مشکل کرده بود.
وی افزود: « در رابطه با برنامهای که وجود دارد از شما سوالی پرسیده میشود چون شما سخنگوی رسمی دولت هستید و طوری رفتار میکنید که انگار هیچ برنامهای و هیچ توجهی به آنچه که پشت پرده اتفاق میافتد ندارید و این موضوع خیلی مسخره است.»
مقامات آمریکایی تا کنون از صحبت کردن رسمی در مورد جزئیات برنامه مخفی پهپادهای خود و همچنین از ارائه جزئیات مربوط به کشته شدگان به جا مانده در جریان حملات این هواپیماها، امتناع کردهاند.
این درحالی است که لیندزی گراهام سناتور جمهوریخواه در تاریخ بیستم فوریه اعلام کرده بود که حملات هواپیماهای بدون سرنشین به کشته شدن حدود ۴۷۰۰ تن از جمله غیرنظامیان منجر شده است که این تعداد از برخی آمارهای تقریبی مستقل که در خصوص شمار کشته شدگان این حملات ارائه شدهاند، فراتر است.
بر اساس گزارشی که از جانب موسسه آمریکای نوین در واشنگتن ارائه شده، از سال ۲۰۰۴ میلادی تا کنون هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی ۳۵۰ مورد حمله انجام دادهاند که بیشتر آنان در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما بوده است.
امریکا از هواپیماهای بدون سرنشین خود در بیشتر کشورها از جمله کشورهای یمن، پاکستان، افغانستان و سومالی استفاده میکند.
دفتر روزنامه نگاری حقیقت یاب اخیرا اعلام کرده است که رقمی تعداد افرادی میان ۲۶۲۷ تا ۳۴۵۷ تن از سال ۲۰۰۴ تا کنون در جریان حملات پهپادهای امریکایی به پاکستان کشته شدهاند.
حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی در خارج از این کشور در زمان اوباما، منجر به بالا گرفتن بحث و جدلهای بسیاری در داخل این کشور شده است.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در تاریخ چهاردهم فوریه قول داد تا به زودی در مورد برنامه پهپادهای دولت آمریکا به مردم این کشور توضیحاتی ارائه دهد.
وی متعهد شد که تلاش خواهد کرد با همکاری کنگره مکانیزمی را ایجاد کند که اجازه دهد در خصوص چگونگی جنگ پهپادها توضیحاتی ارائه کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت