ابوالفضل حسنی درباره سقف شهریه تمام پردیس های بین الملل داخل و خارج دانشگاههای کشور، با بیان اینکه سقف شهریه این پردیس ها مشخص شده و منتظر ابلاغ از سوی معاونت آموزشی وزارت علوم است، افزود: این شهریه برای مقطع کارشناسی ارشد و نوبت دوم تمام پردیسهای بین الملل داخل و خارج دانشگاه های کشور خواهد بود که با پیشنهاد دفتر گسترش وزارت علوم، بین 20 تا 30 درصد و در برخی موارد تا 35 درصد افزایش یافته است.
وی همچنین در خصوص پذیرش اتباع ایرانی و خارجی در شعب بین الملل دانشگاههای کشور، اظهارداشت: به استناد بند «ی» ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه و به منظور ارتقای جایگاه علمی کشور در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی همچنین تثبیت آن تا پایان برنامه پنجم، دانشگاه های کشور می توانند با رعایت ضوابط و مقررات تعیین شده در آیین نامه ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که توسط دفتر گسترش تهیه شده است، نسبت به ایجاد شعب خود در کشورهای خارجی و فراهم کردن شرایط لازم برای ورود ایرانیان و اتباع غیر ایرانی مستعد به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی معتبر ایرانی و تامین امکانات آموزشی، فرهنگی، علمی و تحقیقاتی برای این گونه دانشجویان، اقدام کننند.
حسنی با اشاره به هدف وزارت علوم در این زمینه، اظهار داشت: هدف وزارت علوم در این زمینه، گسترش مرزهای دانش و افزایش سهم تولید علمی کشور است، شناساندن تواناییها و دستاوردهای علمی کشور به جهانیان، ارائه خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی به اتباع ایرانی و خارجی، زمینه سازی برای استفاده از امکانات دانشگاههای کشور در چارچوب تعاملات بین المللی از دیگر اهداف وزارت علوم در این زمینه به شمار می آید.
به گفته این مقام مسوول وزارت علوم، امکان تحصیل در واحدهای بین الملل خارج از کشور تنها برای اتباعی است که در واقع مقیم آن کشور هستند، یعنی دانشجوی ایرانی داخل نمی تواند از این شعب مدرک بگیرد و برگردد.
حسنی علت تعطیلی شعبه دوبی دانشگاه شهید بهشتی را در عدم تحصیل دانشجویان ایرانی و مقیم این کشور و پر شدن صندلی های این واحد توسط دانشجویان ایرانی داخل عنوان کرد و افزود: به این دلیل هم بود که دانشجویان واحد دوبی دانشگاه شهید بهشتی به سایت اصلی این دانشگاه بازگردانده شدند اما ادامه فعالیت شعبه دوبی در دست بررسی است.
مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم، درباره دوره های مشترک دانشگاههای ایران با کشورهای خارجی اظهار داشت: برای دوره های مشترک با دانشگاه معتبر یک کشور خارجی، همیشه تفاهم نامه ای امضا می شود که به مسائل علمی، پژوهشی، تبادل استاد، دانشجو پرداخته می شود؛ به عنوان مثال، کشورهای حاشیه خلیج فارس حاضرند با ایران دوره های مشترک برگزار کنند زیرا دانشگاههای کشور اعتبار لازم را کسب کرده اند. (مهر)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه