محمد شریف ملکزاده با اعلام این خبر در نشست معاونین، مشاورین و مدیران کل ستادی و استانی و معاونین سرمایهگذاری، صنایعدستی و گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری که در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار شد، افزود: هدف از برگزاری این جشنواره افزایش نشاط و شادابی مردم و توزیع مناسب سفر در تعطیلات نوروز 92 است.
وی با بیان اینکه این جشنواره تا پایان تعطیلات نوروز 92 ادامه دارد، اضافه کرد: به دلیل تقارن بخشی از تعطیلات نوروز 92 با ایام شهادت حضرت فاطمه (س) برخی از برنامههای این جشنواره از جمله اجرای موسیقی محلی و برنامههای شاد از پنجم فروردین ماه متوقف میشود اما این جشنواره با برگزاری برنامههای معنوی مانند نمایشگاه صنایعدستی و ظرفیتهای گردشگری استانها تا پایان تعطیلات نوروز در 31 استان کشور ادامه خواهد یافت.
طرح ویژه بازرسی نوروزی از آژانسهای مسافرتی
معاون رئیسجمهور همچنین از اجرای «طرح ویژه بازرسی نوروزی از آژانسهای مسافرتی» توسط بازرسین محسوس و نامحسوس سازمان میراث فرهنگی در سراسر کشور خبر داد و یادآور شد: این طرح هفته آینده با هدف رفاه حال شهروندان و رعایت حقوق مادی و معنوی مسافران و گردشگران اجرا میشود.
وی افزود: بازرسان محسوس و نامحسوس سازمان میراث فرهنگی کشور در بازرسی از آژانسهای گردشگری درصورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی آژانسها براساس ضوابط قانونی عمل کرده و آژانس مختلف با حضور کمیته نظارت بر آژانسها در محل، تعلیق و یا پلمب خواهد شد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در ادامه صحبتهای خود با اشاره به اهمیت افزایش شادابی و نشاط جامعه، اضافهکرد: برگزاری «جشنواره ملی صدای بهار» یک فرصت مناسب برای ایجاد نشاط، شادابی وپویایی در جامعه است.
به دنبال آمار صرف از تعداد مسافرتها نیستیم
وی افزود: نوروز امسال به هیچ عنوان به دنبال ارائه آمار صرف از تعداد مسافرتهای انجام شده نیستیم بلکه امسال افزایش شاخصهای رشد اقتصادی و میزان درصد رشد سفرها که توسط خود اصناف، اتحادیهها، بخش خصوصی و تشکلهای غیردولتی مرتبط با گردشگری سراسر کشور اعلام میشود ملاک ارزیابی نهایی ما خواهد بود.
ملک زاده در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به برگزاری «سومین همایش فرصتهای سرمایهگذاری» از 16 تا 18 اسفندماه امسال در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران بر حضور اتاقهای بازرگانی، صنایع و معادن، استادان امور اقتصادی و گردشگری از دانشگاههای مختلف کشور و شهرداریها در این همایش تاکید کرد.
وی تصریح کرد: به هیچ عنوان برپایی یک همایش تشریفاتی با تاکید بر شعار سرمایهگذاری مورد نظر ما نیست بلکه بایستی نتایج ملموس اقتصادی این همایش در میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به زودی بروز و ظهور پیدا کند.
معاون رئیسجمهور در بخش دیگری از مهم خود، اظهار کرد: هرچند مشارکت حداکثری مردم در اتنخابات آینده مورد نظر ما است، اما به هیچ عنوان سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ورودی به مباحث سیاسی و انتخاباتی نخواهد داشت.
وی گفت: رضایت و شادابی مردم شریف ایران که رضایت حق تعالی، حضرت ولیعصر (عج) و خشنودی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را در پی دارد همواره هدف اصلی سازمان میراث فرهنگی کشور است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در بخش دیگری از سخنان خود بر ارائه فوری آیین نامه اعطای «نشان چهره ملی ماندگار به فعالان گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور» توسط معاونت گردشگری جهت تصویب در کارگروه گردشگری دولت تاکید کرد.
وی خاطر نشان کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در طول هفت سال گذشته و در مدت فعالیت دولتهای نهم و دهم توفیقات زیادی را کسب کرده که این توفیقات به لطف خداوند متعال و با تلاشهای روسای پیشین و همکاران این سازمان و نیز حمایتهای شخص رئیسجمهور کسب شده است.
راهاندازی خانه گردشگری استان
وی همچنین با پیشنهاد شبان پور معاون امور مجلس و استانهای سازمان درخصوص راه اندازی «خانه گردشگری استان» در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران موافقت کرد و افزود: خانه گردشگری استانها یک جایگاه فرهنگی برای اهالی استانهای مختلف مقیم تهران است که میتواند به معرفی ظرفیتهای گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و برپایی هفتههای فرهنگی هر استان بپردازد.
معاون رئیسجمهور در پایان این نشست با اشاره به برگزاری پرشور اولین جشنواره ملی صدای عشایر، از تمامی مدیران کل ستادی و استانی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری و معاونین آنها در بخشهای مختلف با اهدای لوح سپاس قدردانی کرد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد