به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در آیین گشایش این جشنواره محمدباقر آدوسی، معاون فرهنگی کانون، جشنواره قصهگویی را یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی کشور برشمرد و گفت: این جریان فرهنگی به صورت پرخروشی در حال هویدا کردن زوایای ناشناخته فرهنگ قصهگویی است و قصهکاوی و قصهنویسی، رونمایی از کتابهای قصه و کارگاههای توانمندسازی مادران برای قصهگویی را از اثرات مثبت این جریان فرهنگی عنوان کرد.
آدوسی با بیان اینکه قصه، بازخوانی زندگی و بازگویی سرنوشت انسانهاست که در فرهنگهای مختلف رنگهای خاصی به خود گرفته است، خاطرنشان کرد: همه قصهها یک هدف مشترک را ـ که در واقع همان انسانسازی است ـ دنبال میکنند. وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم اذعان کرد: قصهها تنها ابزار سرگرمی نیست و نتیجه تمام قصهها ایجاد جامعه سالم است که این امر میتواند برای قصهگویان و قصهپژوهان راهگشا باشد.
معاون فرهنگی کانون ادامه داد: کانون با ماموریت پرورش فکر کودکان و نوجوانان تلاش میکند از قصهها در پرورش فکر و تغییر نگرش، گفتار و رفتار آنها بهره ببرد و آیندهای بهتر از امروز را رقم بزند. وی در این مراسم با ارائه گزارشی از روند برگزاری شانزدهمین جشنواره بینالمللی قصهگویی گفت: جشنواره شانزدهم در سه بخش قصهگویان ملی، منطقهای و استانی در سه گروه کانونی، آزاد و خارجی با سه موضوع ادبیات کهن، قهرمانان ایرانی و آزاد آغاز به کار کرده است.
رئیس جشنواره درخصوص تعداد شرکتکنندگان این جشنواره افزود: بیش از 2300 قصهگوی ایرانی در بخشهای مختلف قصهگویی صحنهای، صوتی، بازنویسی و بازآفرینی متون کهن شرکت کردهاند که از این میان 40 قصهگو در مرحله نهایی به رقابت میپردازند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد