
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، حسین مظفر در برنامه نگاه 1 شبکه اول سیما افزود: بر این اساس رئیس مجلس من را مأمور کرد که با تشکیل جلسه ای، اصلاً استیضاح مطرح نشود اما به علت تخلفات قانونی که روی داده بود استیضاح کنندگان جدی بودند.
وی با اشاره به تخلفات مربوط به انتصاب و ادامه کار مرتضوی در سازمان تأمین اجتماعی گفت: طبق قانون مسئول این سازمان باید از پنج سال تجربه به عنوان سابقه کار برخوردار باشد و حتی رشته و مدرک تحصیلی او مشخص شده است اما خلاف این شروط عمل شده بود و به همین علت دیوان عدالت انتصاب وی را نقض کرد و مجلس عکس العمل نشان داد.
مظفر افزود: هیئت دولت برای برون رفت از این موضوع، صندوق تأمین اجتماعی را به سازمان تبدیل کرد که این کار نیز غیرقانونی بود زیرا صندوق طبق قانون مصوب مجلس ایجاد شده بود و مصوبات و آیین نامه دولت نمی تواند آن را تغییر دهد.
وی هدف از طرح موضوع استیضاح وزیر تعاون را وادار کردن دولت به اصلاح این موضوع دانست و اضافه کرد: آقای لاریجانی به سادگی زیر بار این استیضاح نرفت و از من خواست با دعوت از مسئولان ذیربط کاری کنم که استیضاح مطرح نشود.
مظفر گفت: بر این اساس در جلسه ای که در دفترم برگزار شد، آقای شیخ الاسلام ، معاونانش و شماری از استیضاح کنندگان حضور یافتند که جلسه بسیار خوبی بود و در عین طرح جدی مسایل ، مقرر شد وزیر به قانون تمکین کند و نمایندگان نیز پذیرفتند که استیضاح را به تأخیر بیندازند تا وزیر فرصت بیابد و از هیئت امنا برای جابجایی رئیس سازمان تأمین اجتماعی مصوبه بگیرد.
نماینده مردم تهران افزود: با این حال هیئت دولت دوباره طبق مصوبه ای غیرقانونی اختیارات وزیر را که طبق مصوبه مجلس بود به معاون اول رئیس جمهور واگذار کرد.
وی گفت: مجلس با اصل استیضاح موافق نبود و حتی تا ظهر روز استیضاح تقریباً فضای عمومی مجلس به نحوی بود که همه می خواستند به وزیر رأی اعتماد بدهند اما متأسفانه با مسائلی که خارج از چارچوب قانون اخلاق روی داد وزیر رأی اعتماد نیاورد.
مظفر در بخش دیگری از سخنان گفت: عرصه سیاست ورزی عرصه بسیار حساسی است که اگر به قواعدش توجه نشود آسیب های فراوانی به کشور وارد می شود. یکی از مسایل مهمی که در نظام اسلامی ما باید به آن توجه شود تناسب داشتن روشها با ارزشهاست.
وی افزود:کسانی که وارد عرصه سیاست می شوند نمی توانند طبق حدس و گمان ، سوء ظن و شایعات عمل کنیم ، عرصه سیاست به قاعده مندی و ضوابط نیاز دارد که اگر رعایت نشود فضای سیاسی تخریب می شود و نمی توانیم به اهدافمان برسیم.
مظفر گفت: برخی به علت ضعف های نفسانی به جای بالا بردن خود، دیگران را پایین می آورند که شیوه ای غیراخلاقی است زیرا در آموزه های اسلامی نگاه به قدرت با دیگران متفاوت است و بر خلاف آنچه در غرب قدرت وسیله ای برای ارتزاق است در جامعه اسلامی باید فرصتی برای خدمت باشد.
وی با هشدار درباره تبدیل شدن رقابتهای سیاسی به جدایی و اختلاف افزود: متأسفانه اکنون در عرصه سیاسی کشورمان چنین وضعی حاکم است در حالیکه اگر گرفتار سیاست زدگی شویم ، چاقوی سیاست گلوی دیانت را می برد و این در آموزه های اسلامی جایی ندارد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه برنامه نگاه یک گفت: در شرایط بسیار حساس کنونی که همه دشمنان و شیاطین عالم علیه ما بسیج شده اند مردم به وظیفه شان به خوبی عمل کرده اند و در برابر سیل تهدید و تحریمهای کمرشکن دشمن ایستادگی می کنند اما برخی مسئولان هنوز پیام مردم را درک نکرده اند.
مظفر افزود: برخی سیاسیون، مسایل اصلی را فراموش و مسایل فرعی را جایگزین آن می کنند که متأسفانه هزینه نظام را افزایش می دهد و هزینه و وقت بسیاری صرف خنثی کردن آن می شود که متأسفانه هزینه آن نیز از جیب مردم می رود.
وی گفت: این در حالی است که مردم با عظمت به عرصه می آیند و با نمایش شکوه و عظمتشان افتخار می آفرینند برای قدرشناسی از چنین ملتی شایسته نیست که با طرح مسایل فرعی هزینه ها را افزایش دهیم.
مظفر با تأکید بر لزوم اولویت بندی مسایل در عرصه های مدیریتی کشور افزود: در شرایط بحرانی کنونی یک قوه به تنهایی نمی تواند کشور را اداره کند و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند وقتی همه علیه ما بسیج شده اند ما نیز باید در وحدت و همکاری بسیج شویم و شرایط کنونی کشور اقتضاء می کند تا راهکارهای لازم را برای خنثی کردن اقدامات دشمن بیاندیشیم.
وی گفت: اگر فضای عمومی جامعه در آرامش باشد هر یک از مسئولان می توانند وظایفشان را ادا کنند، با ایجاد وحدت می توان با هم افزایی، با دشمان مقابله کرد و ثمره انقلاب را به نسل جوان چشاند گر چه انقلاب اسلامی تاکنون نیز دستاوردهای بسیار بزرگی داشته اما انتظار از نظام اسلامی بسیار بالاتر است.
نماینده مردم تهران در پاسخ به پرسشی، تلاش های مسئولان برای رفع مشکلات اقتصادی را ناکافی دانست و افزود : علت ناکافی بودن این تلاش ها ناهماهنگی است، اکنون تعامل و همدلی لازم در دولت و مجلس برای چاره اندیشی به منظور رفع مشکلات کشور کافی نیست.
مظفر گفت: در مجلس نیز طرح هایی در دستور کار قرار می گیرد که اصلاً متناسب با شرایط اضطرار جامعه نیست زیرا طرح ها و لوایح طبق تاریخ اعلام وصول می شود که این غلط است ، باید با اصلاح آیین نامه داخلی مجلس زمینه ای فراهم کرد تا طرحها و لوایح طبق حساسیت شرایط کشور در دستور کار قرار گیرد.
وی، تکروی کردن قوا ، اعمال سلیقه مسئولان و اجتهاد شخصی آنان در مسایل را از علل ناهماهنگی قوا در مواجهه با مشکلات دانست و افزود: باید با همدلی و همکاری قوا در نشست های مشترک و هم افزایی ظرفیت ها برای رفع مشکلات تدبیر کرد.
مظفر، نفسانیات را از آفت های بزرگ در عرصه مدیریتی کشور دانست و هشدار داد: اگر مدیران ما گرفتار این آفت شوند فاجعه آمیز است و اگر این آفت رفع شود مسئولان می توانند در نشست هایی مشترک مسایل اصلی کشور را رفع و ذائقه مردم را شیرین کنند.
نماینده مردم تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت: رفتار اعلامی برخی مجریان در مواجهه با مفاسد اقتصادی مقدم بر رفتار اقدامی آنان است به نحوی که ابتدا مسایلی را اعلام می کنند که در آینده ممکن است در باره آن اقدامی نشود و این شیوه ای اسلامی نیست.
وی تأکید کرد: لزومی ندارد قبل از به نتیجه رسیدن پیگیری مفاسد اقتصادی، اطلاعاتی را اعلام کنیم در حالی که اکنون بر اساس شنیده ها و شایعات مسایل اعلام می شود.
مظفر گفت: خداوند نعمت ولایت را به عنوان نعمتی بزرگ به ما اعطا کرده است که با ژرف اندیشی در بحرانی ترین شرایط ، مسایل را به نحوی مطرح می کنند که بدنه اجتماع از رهنمودهای ایشان اشباع می شود ، مقام معظم رهبری فرمودند لزومی ندارد در موضوع مفاسد اقتصادی اینگونه عمل شود.
وی افزود: بر اساس رهنمودهای معظم له اگر مفاسدی را می بینیم بلافاصله باید با بررسی موضوع و تشکیل پرونده آنر ا به دستگاه قضایی دهیم و اگر این دستگاه اقدام کرد نتیجه آن را به مردم اعلام کنیم.
مظفر گفت: این شیوه که ابتدا مسائل را مطرح می کنیم شیوه درستی نیست بویژه آنکه طبق آموزه های اسلامی با حق الناس مغایرت دارد. برخی مردم و مسئولان تصور می کنند که حق الناس فقط مربوط به مسائل مادی است در حالی که جبران حق الناس در این بخش آسان تر است در حالی که جبران حق الناس معنوی یا دشوار و یا غیرممکن است.
وی افزود: وقتی به آبروی کسی از تریبون عمومی آسیب وارد می شود حتی اگر به فاصله کوتاهی از همان تریبون اعلام شود که مطالب مطرح شده اشتباه بوده است در جبران آبروی آن فرد تأثیر ندارد زیرا مردم تصور می کنند بر حسب مصلحت ، مطالب گفته شده اصلاح شده است.
مظفر تأکید کرد: در موضوع مفاسد اقتصادی بویژه در خصوص مسئولان نه فقط به هیچ عنوان نباید کوتاه بیاییم بلکه باید چند برابر دقت کنیم البته این موضوع نباید بر اساس حدس و گمان و بی آبرو کردن افراد و نه از کانالهای غیرقانونی و بجای قوه قضاییه نشستن و قضاوت کردن باشد.
وی افزود:نباید فضای عمومی جامعه را مخدوش و غبارآلود کرد زیرا در چنین فضایی بسیاری از حقایق روشن نمی شود.
میدان دادن به غوغاسالاری، خطرناکترین آفت عرصه سیاسی کشور
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: خطرناکترین مسئله در عرصه سیاست ورزی ، میدان دادن به افرادی است که با غوغاسالاری، ایجاد تنش ، هیجان گرایی و التهاب آفرینی بخواهند اهدافشان را بدون توجه به مصالح کشور محقق کنند.
حسین مظفر افزود: حیات انگلی برخی افراد و جریانات در غوغاسالاری و التهاب آفرینی است و ما نباید به آنان اجازه این کار را بدهیم زیرا جامعه ما اسلامی است و رفتارها را بر مبنای موازین شرعی و عقلی تنظیم می کند.
وی گفت: اگر رفتار ، گفتار و کردار ما با مبانی وحیانی و نظری اسلام منطبق باشد در مسیر درست قرار داریم و اگر با آن متفاوت یا در تعارض باشد دچار نوعی نفاق می شویم.
مظفر افزود: متأسفانه برخی برای چنین التهاب آفرینی هایی احساس تکلیف می کنند در حالی که همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند این ، کار درستی نیست و کسانی که خود را حزب اللهی می دانند باید بدانند که در چارچوب مبانی دینی باید حرکت کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد