به گزارش شبکه خبری الجزیره انگلیسی ، تیراندازی و انفجار بمب در این جمهوری روسیه به پدیده ای روزانه تبدیل شده است. جنگ جدایی طلبان جمهوری داغستان سال گذشته بیش از چهارصد کشته بر جا گذاشت.
در دسامبر 2012 کاتسی مراد کمالف ، یکی از سردبیران روزنامه «درافت» داغستان که اخبار و گزارش های زیادی درباره فساد و نقض حقوق بشر در این جمهوری منتشر می کرد در نزدیکی دفتر این روزنامه به ضرب گلوله کشته شد. تاکنون هیچ کس در ارتباط با قتل این روزنامه نگار متهم نشده است.
مجدی کمالف از سردبیران این روزنامه به الجزیره انگلیسی گفت :«اگر کسی قانون را نقض کند مردم باید بدانند که وی مجازات می شود. اگر خلافکاران این را بدانند کمتر مرتکب جرم می شوند. روحیه بقیه مردم نیز بالا می رود زیرا متوجه می شوند که قانون اجرا می شود و آزادی وجود دارد.»
قتل بیرحمانه کاتسی مراد کمالف موضوع نادر و عجیبی در داغستان نیست. در چند سال گذشته خون افراد زیادی در این جمهوری به زمین ریخته شده است. ترورهای هدفمند و بمب گذاری ها و ناپدید شدن افراد به بخشی از زندگی عادی در داغستان تبدیل شده است. در ماه ژانویه یک قاضی برجسته در ماخاچ قلعه ، مرکز جمهوری داغستان ، به ضرب گلوله به قتل رسید. این پر سر و صداترین قتل در داغستان در سال 2013 بوده است. مقامات این جمهوری این قتل ها را به گروههای مسلحی تروریست نسبت می دهند د. برخی در داغستان ریشه این مشکلات را نابرابری های اجتماعی و فقر می دانند. آمار بیکاری در این جمهوری بالاست و نارضایتی زیادی از عملکرد دستگاه امنیتی وجود دارد. (واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت