دکتر احمدرضا جمشیدی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه اصلاح روش زندگی مهمترین اقدام در جهت به تعویق انداختن بیماریهای روماتیسمی است، افزود: وضع نشستن روی زمین تاثیر بسزایی در ابتلای زودهنگام به آرتروز دارد. نشستن روی زمین بخصوص دو زانو و چهار زانو مهمترین عامل مستعدکننده آسیبهای مفصلی و آرتروز زانو است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به کاهش توان مفصلی با افزایش سن تاکید کرد: سطح صاف غضروف با افزایش سن و از دست دادن آب توان خود را از دست داده، انعطاف پذیری مفاصل کمتر میشود. البته چاقی مهمترین عامل در افزایش خطر ابتلا به بیماریهای التهابی و روماتیسمی است.
کاهش فشار خون با ماساژ درمانی
کارشناسان دانشگاه آلابامای آمریکا در مطالعه جدیدی دریافته اند: ماساژدرمانی اگر به روش اصولی و توسط یک درمانگر دارای مجوز صورت گیرد، علاوه بر تاثیر مثبتی که روی پوست دارد در عین حال میتواند فشار خون را نیز پایین بیاورد و به پیشگیری از سرماخوردگی نیز کمک کند.
به گزارش ایسنا، این متخصصان میگویند: استرس این روزها تقریبا به زندگی تمام مردم بویژه شهرنشینها رخنه میکند و ماساژدرمانی اگر توسط یک فرد متخصص صورت گیرد میتواند در کاهش استرس بسیار موثر باشد. بلافاصله پس از ماساژدرمانی فرد آرامش مطلوبی را در عضلات احساس میکند و گرفتگیهای عضلانی کاهش مییابد. همچنین برای بهبود جریان خون و بهبود تنفس و کاهش اضطراب مفید است. البته ماساژدرمانی مزایای بیشتری نیز دارد و در بلندمدت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و احساس سلامتی را افزایش میدهد. این کارشناسان تاکید دارند که اگر قصد استفاده از این روش را دارید اول به پزشک مراجعه کنید و اگر پزشک تشخیص داد که ماساژدرمانی به شما کمک میکند سپس یک درمانگر و متخصص دارای مجوز رسمی را برای این کار انتخاب کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد