مزینی، هدف سازمان ملل از ثبت مناطق بکر و دست نخورده محلی را، کمک به احیا، اصلاح و حفاظت از منابع طبیعی و تنوع زیستی در سطح جهان عنوان کرد و گفت: طبق برنامه سازمان ملل متحد، طی دو سال گذشته مزرعه سمبک از تسهیلات unp به طور مستمر بهرهمند شده است.
وی، کندن زمین به عمق 70 تا 80 سانتیمتر و رسیدن به آب شیرین در منطقه کویری و شورهزار شهرستان آران و بیدگل را، از ویژگی خاص مزرعه سمبک برشمرد و گفت: با توجه به اینکه کشت هندوانه مزرعه سمبک، سالم و ارگانیک است و کشاورزان از سموم شیمیایی جهت رشد این محصول استفاده نمیکنند، مصرف و تقاضای هندوانه مزرعه در حال افزایش است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آران و بیدگل، وسعت مزرعه سمبک را 50 هکتار اعلام و تاکید کرد: عمق سفرههای آب زیرزمینی در این منطقه توسط کارشناسان در حال بررسی است و مزرعه با مساحت قبلی قابلیت احیا شدن دارد. مزینی با اشاره به اینکه کشاورزان از بذرهای محلی جهت کاشت هندوانه در مزرعه سمبک استفاده میکنند، ادامه داد: پزشکان و متخصصان تغذیه، مصرف هندوانه مزرعه سمبک را به بیماران دیابتی به علت عوارض قندی، کمتر تجویز و توصیه میکنند.
وی زمان کشت این محصول را از پنجم تا پانزدهم فروردین اعلام کرد و گفت: زمان برداشت هندوانه در این مزرعه از پایان خرداد تا نیمههای شهریور هر سال است و گاهی خربزه و کدو حلوایی نیز در کنار این محصول کشت میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید