
رئیس سازمان فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در بازدید از مسجد کبود و ارگ علیشاه با اشاره به ثبتاولین اثر استان در فهرست آثار ملی گفت: پس از این اثر مقبره قرمز یا همان گنبد سرخ مراغه، مقبره مادر هلاکو یا گنبد کبود مراغه، مقبره مجاور مقبره مادر هلاکو در مراغه، گنبد غفاریه و گوی برج مراغه در همین تاریخ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدند. همچنین محراب مسجد جامع مرند متعلق به دوره ایلخانی با شماره 139 اثر بعدی استان در این فهرست است. به گفته محمدی در همین تاریخ 3 اثر مهم شهر تبریز با شمارههای 169 ،170 و 171 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدند؛ مسجد کبود تبریز با قدمت دوره تیموری، ارگ علیشاه اثر متعلق به دوره ایلخانی و مسجد جامع تبریز که دارای تاریخچهای به قدمت دوره سلجوقی تا قاجار است، آثار ثبت شده مذکور هستند. تراب محمدی افزود: در ماده 2 قانون حفظ آثار ملی مصوب 12 آبان 1309 شمسی آمده که دولت مکلف است از تمام آثار ملی ایران که فعلا معلوم و مشخص است و حیثیت تاریخی یا علمی یا صنعتی خاصی دارد فهرستی تهیه کند و آثار مکشوفه بعدی را هم به این فهرست اضافه کند و پس از تنظیم، آن را به اطلاع عموم برساند.
وی تصریح کرد: بر همین اساس و از شهریور 1310 هیاتهایی برای شناسایی و تکمیل پرونده و ثبت آثار فرهنگی ـ تاریخی سراسر کشور به مناطق مختلف اعزام شدند که ماحصل یکی از فعالیتهای این گروه، برگزاری جلسهای در تاریخ 15 دی 1310 و ثبت اولین آثار استان در فهرست آثار ملی بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد