دکتر سهیل مهدیپور، متخصص ارتوپدی درگفتگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت: دردهای شانهای از جمله موارد شایع است که طی آن تاندونها در فضای عبوری خود در داخل شانه گیر کرده و در واقع فضایی که رباطها از آن خارج میشوند، تنگ میشود.
این متخصص ارتوپدی، نقاشهای ساختمان، وزنه برداران و کسانی که زیاد دست را بالای سر حرکت میدهند و یا اجسام سنگینی بلند میکنند را مستعد این بیماری خواند و گفت: این دردها در دانش آموزان و کسانی که کیفهای سنگین خود را تنها برروی یک شانه حمل میکنند نیز دیده میشود که بروز آنها در جوانی معمولا به صورت گذرا و کم و بیش است و با افزایش سن و عدم توجه کافی به آن باعث تبدیل آن به دردهای دائمی میشود.
به گفته وی، حمل طولانی مدت کیف سنگین بر روی یک شانه باعث نامتعادلشدن تدریجی عضلات داخلی و خارجی شانه و خستگی آنها شده و در نهایت به افتادگی شانه و دردهای مکرر ختم میشود.
وی تاکید کرد: اگر به دردهای شانهای و افتادگی شانه بموقع رسیدگی شود قابل درمان و برگشتپذیر هستند و با فیزیوتراپی و حرکات ورزشی خاص تحت نظر پزشک طی طول درمان مشخص بهبود مییابند.وی افزود: اصلاح ساختارهای کاری و زندگی مهمترین راه پیشگیری از بسیاری از دردهای شانهای است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛