
از این تالار خاطرات زیادی دارند؛ همان طور که این بنای سیمانی از تئاتر و تئاتریها خاطرات بسیاری را در دل خود جای داده است، از نخستین اجراها و تجربههای جدی بزرگانی چون نصیریان، انتظامی و جوانمرد گرفته تا گروههای شهرستانی که در زمان اجرای جشنواره تئاتر فجر مجبور بودند در این تالار نمایشهایشان را به صحنه ببرند.
تالار سنگلج اگر چه پیش از پیروزی انقلاب روزهای پررونقی داشت، اما پس از پیروزی انقلاب و تمرکز اجرای تئاترها در تئاترشهر بازارش کساد شد؛ آنقدر که دیگر هیچ کس راضی نمیشد در این تالار به اجرای نمایش بپردازد.
اما حالا ورق برگشته و انگار دوباره سنگلج دارد با روزهای خوبش آشتی میکند، روزهایی که این تالار هر شب پر از جمعیت میشد تا یکی از متنهای ایرانی روی صحنهاش جان بگیرد.
سنگلج این شبها شاهد تماشاگران بسیاری است؛ تماشاگرانی که به خیابان بهشت میآیند تا در این نقطه از تهران لحظاتی را فارغ از هیاهوی بیرون تئاتر ببینند و جان گرفتن متنها را بر صحنه شاهد باشند.
سنگلج این روزها، روزهای خوبی را تجربه میکند. بخصوص حالا که سالگرد تولدش با اجرای نمایشنامهای از اکبر رادی یکی از برجستهترین درام نویسان ایرانی گرهخورده است.
حال و روز تالار سنگلج این روزها بد نیست و همه حالا امیدوارند که باز هم شاهد روزهای پر رونقی برای یکی از تالارهای قدیمی تهران باشند، بخصوص حالا که کمبود فضا برای اجرای تئاتر یکی از چالشهای فراروی تئاتریهای این دیار است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد