در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
پایگاه اسکوپوس وابسته به شرکت الزویر است که بیش از 420 سال حیات علمی دارد و در حال حاضر، 17 هزار مجله را پوشش میدهد. البته بیش از 70درصد محتوای پایگاه اسکوپوس غیرآمریکایی است و در واقع این پایگاه، توجه ویژهای به تولیدات علمی کشورهای آسیایی، آفریقایی دارد.
به گفته دکتر جعفر مهراد، با انعقاد این قرار داد ، موتور جستجوی اسکوپوس به نام «سایروس» بخش مشخصی را برای «ISC» فراهم میکند که مقالات استناد شده ایران از سوی «ISC» در آنجا قابل رویت است و بعکس مقالات اسکوپوس نیز از طریق پایگاه«ISC» قابل جستجو است. بنابراین با امضای این موافقتنامه، پژوهشگران از تمام دنیا با استفاده از پایگاه اسکوپوس به تحقیقات دانشمندان جهان اسلام دسترسی مییابند. رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با اشاره به این که 10هزار تولید علمی فقط به زبان فارسی در پایگاه «ISC» موجود است، اظهار کرد: بیش از 2000 مجله علمی از تمامی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشورهای اسلامی در «ISC» پردازش شده است که در سومین نشست شورای راهبری پایگاه این پایگاه، 153 مجله و در چهارمین نشست هم 13 نشریه علمی به زبان انگلیسی مورد تایید قرار گرفتند.
مهراد با بیان این که ISI ، اسکوپوس و ISC به عنوان 3 نظام استنادی موجود در جهان در کنار هم میتوانند توانمندیهای خود را به یکدیگر عرضه کنند، گفت: شکاف عمیقی بین تحقیقات کشورهای جهان سوم و کشورهای توسعه یافته وجود دارد که امضای این قرارداد با دومین پایگاه استنادی جهان این شکاف را پر خواهد کرد و به محققان جهان، این امکان را میدهد که از تولیدات علمی جهان اسلام استفاده کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه