
از این رو فعالیت در ستادهای انتخاباتی متاسفانه به جولانگاه بده بستانهای پستهای سیاسی تبدیل میشود و پس از پیروزی کاندیدای مورد نظر، اغلب افرادی که از سمت قبلی خود استعفا کرده یا در ستادهای انتخاباتی عرق ریختهاند، انتظار دارند سمتی به آنان واگذار شود و از این نظر، نامزد پیروز شده را در فشار روانی قرار میدهند.
حتی شنیده میشود پس از گذشت سالها از برگزاری انتخابات، همچنان افرادی که در ستادهای انتخاباتی فعال بودهاند، انتظار دارند که در اعزام به سفرهای خارجی یا احیانا توزیع امکانات و سمتها در اولویت قرار بگیرند و منابع آگاه میگویند که بعضی افراد همین فعالیتها را دستاویزی برای برتری بر دیگران میدانند، چرا که این افراد، نتیجه انتخابات را به عنوان غنیمت انتخاباتی تلقی میکنند.
هر چند لابی سیاسی در تمام کشورها، یکی از راههای کسب موقعیتها و سمتهای سیاسی و اجرایی است اما در جمهوری اسلامی ایران که مبنای بسیاری از شعارهای انتخاباتی بر اعتقادات افراد قرار دارد، نمیتوان نتیجه این انتخابات را در حکم غنیمت تصور کرد.
به نظر میرسد لازم است افرادی در ستادهای انتخاباتی فعالیت کنند که مرام و افکار کاندیدای مورد نظر خود را برای ارتقای کشور، مفید میبینند و به این فعالیت خالصانه مینگرند و کار در این ستادها را نه به بهانه کسب امکانات مادی و عرصه کارزار برای جلب غنایم که راهی برای خدمت به خلق تصور میکنند؛ چرا که همه میدانند تصدی پست سیاسی تنها به بهانه فعالیت انتخاباتی و به عبارتی، نمکگیر کردن نامزدها کافی نیست که به تخصص، تعهد و تجربه نیازمند است.
کتایون مصری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد