
محسن پرویز در این مراسم صمیمی که در هتل انقلاب تهران برگزار شد، گفت: به عنوان کسی که تجربه انجام فعالیتهای فرهنگی را دارد، باید بگویم ساخت برنامههای صدا و سیما کار دشواری است. وقتی در خیلی از حوزهها که کار روزمره نمیخواهد انجام شود، آثار شاهکار بندرت خلق میشود، نمیتوان در صدا و سیما با این حجم از برنامه، انتظار داشته باشیم که تمام برنامهها شاهکار باشند.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: صدا و سیما از معاونت فرهنگی تعریف خاصی نکرده که اکنون بخواهم آن را جبران کنم؛ اما از منظر کتاب و کتابخوانی باید بگویم در سالهای اخیر، فضای صدا و سیما بسیار متحول شده است. معرفی و نقد کتاب در این رسانه گسترش پیدا کرده و امروز کتاب در بسیاری از برنامههای رسانه ملی حضور دارد و بنده به عنوان یک مسؤول فرهنگی در حوزه کتابخوانی، با قاطعیت تمام از رسانه ملی تشکر میکنم.
در این مراسم همچنین پرویز از تعداد زیاد ناشران به عنوان یکی از مشکلات اصلی حوزه کتاب و نشر یاد کرد و گفت: در دیگر جوامع تعداد ناشران بسیار کمتر از تعداد ناشران ماست. ما اکنون 9000 ناشر داریم که از این میان تنها 4000 ناشر کار میکنند و بقیه فعالیت چندانی ندارند و آن زمانی که برای افزایش آمار ناشران مجوز داده میشد، راهکاری برای ابطال مجوز دیده نشده است و این جزو مشکلاتی است که در صنعت نشر ما وجود دارد.
وی افزود: راهکاری که ما در این باره دنبال کردیم این بود که دیگر ناشری پروانه دائمی نداشته باشد و مانند گواهینامههای رانندگی حداکثر پروانهها، یک، 3، 5 و 10ساله تمدید میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: