فرزین در گفتگو با ایرنا افزود: تمام زوایای لایحه هدفمند کردن یارانهها با برگزاری جلسات متعدد بین کارگروه طرح تحول اقتصادی دولت و کمیسیون ویژه طرح تحول برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبیین شده است.
وی تصریح کرد: با این که محل و سقف هزینه تمام درآمدهای ناشی از حذف یارانهها در این لایحه پیشبینی شده است اما به طور قطع جزئیات اجرای آن باید در آییننامههای اجرایی در نظر گرفته شود.
سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی درباره نحوه هزینه درآمد ناشی از حذف یارانهها تاکید کرد: 60 درصد این منابع به صورت کمک مستقیم و در قالب پرداخت نقدی و یا غیرنقدی یا واگذاری سهام و همچنین توسعه نظام جامع تامین اجتماعی هزینه خواهد شد.
فرزین سپس با بیان این که 15 درصد این منابع نیز به صورت بلاعوض و یا وجوه ادارهشده به توسعه زیرساختهای اقتصادی اختصاص مییابد، افزود: این بخش صرف تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی، توسعه حمل و نقل عمومی و گسترش پروژههای زیربنایی مانند آب و فاضلاب شهرها و روستاها خواهد شد.
سخنگوی طرح تحول اقتصادی همچنین یادآور شد: براساس این لایحه، 25درصد وجوه حاصل از اجرای این قانون نیز به منظور تامین اعتبار مورد نیاز برای جبران آثار آن بر اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای و کاهش وابستگی اعتبارات هزینهای به نفت صرف میشود.