رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران تاکید کرد:

تسریع روند ارتقای بهره‌وری با ورود نخبگان به ساختار اجرایی کشور

رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران با اشاره به آیین‌نامه جذب نخبگان در سیستم اداری گفت: تسریع روند ارتقای بهره‌وری با ورود نخبگان به ساختار اجرایی کشور محقق می‌شود.
کد خبر: ۱۵۱۰۸۰۸
تسریع روند ارتقای بهره‌وری با ورود نخبگان به ساختار اجرایی کشور
به گزارش جام جم آنلاین، محمد صالح اولیاء، درباره راهبرد‌های کلان این سازمان در برنامه هفتم توسعه کشور اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین محور‌های برنامه هفتم، ارتقای بهره‌وری است که برای اولین‌بار به صورت جدی و هدفمند دنبال می‌شود و هدف‌گذاری شده که ۳۵ درصد از رشد اقتصادی کشور از طریق بهره‌وری تأمین شود که تحقق آن مستلزم اقدامات واقعی و اثربخش در بخش‌های دولتی و خصوصی است.
 
وی ادامه داد: این عدد صرفاً با انجام وظایف اداری و فعالیت‌های ظاهری محقق نخواهد شد و نیازمند مجموعه‌ای از عوامل مؤثر و انگیزشی در سطوح مختلف حاکمیتی و اجرایی است.
 
رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران تاکید کرد: در برنامه هفتم توسعه تلاش شده است که تا فراتر از تکالیف صوری، دستگاه‌های مختلف ملزم به تحقق واقعی اهداف بهره‌وری شوند.
 
اولیاء افزود: نسخه نهایی این برنامه نیز به گونه‌ای طراحی شده که ابزار‌ها و عوامل مشوق بهره‌وری را در دولت و بخش خصوصی مدنظر قرار داده است. امیدواریم این مسیر به نتایج ملموس در رشد اقتصادی کشور منجر شود.
 
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در خصوص جذب نخبگان به نظام اداری کشور، گفت: هرچند این موضوع مستقیماً به سازمان بهره‌وری مرتبط نیست، اما اخیراً آیین‌نامه‌ای برای جذب نخبگان در سیستم اداری ابلاغ شده که فرصت خوبی برای ورود افراد توانمند به بدنه دولت فراهم کرده است.
 
رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران تشریح کرد: براساس این آیین‌نامه، افرادی که شرایط نخبگی داشته و از سوی بنیاد ملی نخبگان شناسایی شده‌اند، می‌توانند بدون طی مراحل معمول اداری جذب سازمان‌ها شوند. در این مقررات، تنها به موضوع جذب بسنده نشده، بلکه تدابیری نیز برای نگهداشت، تسهیل شرایط حضور و پرداخت‌های مناسب در نظر گرفته شده است.
 
اولیاء ادامه داد: هرچند این آیین‌نامه در حوزه مأموریت سازمان بهره‌وری نیست، اما حضور افراد توانمند در سازمان‌های دولتی قطعاً منجر به افزایش بهره‌وری خواهد شد.
 
وی افزود: امیدواریم با اجرایی‌شدن این آیین‌نامه و ورود نخبگان به ساختار اجرایی کشور، روند ارتقای بهره‌وری نیز تسریع شود.
 
رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران در بخش دیگری از سخنانش به موضوع رتبه‌بندی بهره‌وری در استان‌ها اشاره و عنوان کرد: در نظام بهره‌وری استان‌ها، چند معیار کلیدی برای رتبه‌بندی در نظر گرفته شده است؛ استان‌ها بر اساس موفقیت در شاخص‌های بهره‌وری و میزان اجرای چرخه مدیریت بهره‌وری، رتبه‌بندی می‌شوند.
 
اولیاء خاطرنشان کرد: رتبه استان‌ها در حوزه بهره‌وری در سایت سازمان ملی بهره‌وری ایران درج شده است که امکان بررسی و وضعیت استان‌ها قابل مشاهده است. در این زمینه اقدامات و تلاش‌های گسترده‌ای صورت گرفته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها