☆☆☆☆
تا امروز این میدان آزمون بزرگ سیاسی درست مثل خود ایران عزیز ، مدام عرصه نبرد حق و باطل بوده است .پیچیدگی این موقعیت بین رهبری و ریاست مربوط است به موقعیت عینی دارای محتوای ایدئولوژیک و فکری که گاه همسو و گاه بنا به سرشت ساختار نهاد رهبری و ریاست جمهوری دچار تمایزات یا تضاده تواند شد و مربوط است به این دو عامل:
الف_وجود امام الهی که منتخب مردم با واسطه خبرگان و متخصصان است در ساختاری شبیه گزینش مرجعیت صالح دینی از میان مجتهدان جامع الشرایط و این عالی ترین مقام ، نماینده کلیت مصالح دنیوی و اخروی ملت در همه جوانب داخلی و خارجی است ، در مقام ولایت فقیه شرایط عالم ربانی و متقی و فرد مزکی که واسطه ارتباط با پیام عالم غیب و بهره از قرآن و عترت است و شرایط مرد اهل سیاست و دانای مقتضیات زمان و مکانی اداره دینی جامعه و پاسخ به نیازهای مادی در کنار اصل تربیت توحیدی و بندگی ، گرد آمده است .
ب_ وجود رئس جمهور منتخب مردم که مجری سیاست کلی رهبری است و با سلیقه حاکم بر اکثریت مردم در یک برهه گذرای ۴ ساله و حداکثر ۸ ساله هماهنگ است و طبق قانون اساسی باید وظایف رئیس قوه مجریه را بعهده بگیرد .این دو ساختار متمایز همان طور که گفتم گاه بنا بدلایل گوناگون دچار چالش توانند شد و این طبیعی است . در جمهوری اسلامی ، رخداد مبین تعارص بین دونهاد از آغاز وجود داشت . ولی فقیه همواره بنا به ماهیت وجودی خود در مقام فرد دانا به دین و هدایت الهی و دارای علم وقدرت رهایی از اهوا و تسلط بر قران و عترت و عقل ، و رییس جمهوری که این فرایند مقام علمی و معنوی فقاهت ربانی را طی نکرده دچار بردارهای ناهمسوی فکری شده و رییس جمهور با اتکا به راُی مردم دچار غرور گشته و بر راه علط خود اصرار کرده و کار را به بحران کشانده .چند نمونه از دچار توهم و تکبر قدرت و خود راُیی رئیس جمهور را که گاه به فاجعه ختمشد یاد آوری می کنم.
.۱_در دوران دولت موقت . مرحوم بازرگان مردی متدین بود که در میان سیاستمداران قبل از انقلاب مناسب ترین فرد برای ریاست قوه مجریه محسوب می گشت . از نظر سیاسی ایشان پرورش یافته مکتب ملی گرایی لیبرال بود و از نظر فقهی به جزیان غیر انقلابی فقاهت حوزه نزدیک بود . همین تعارض درونی با روح انقلاب اسلامی و اجتهاد کاربردی و انقلابی و سازش ناپدیر امام خمینی ره برای قطع سلطه ، سبب بروز اختلاف عیان در مقطع اشغال جاسوسخانه شیطان بزرگ شد . بازرگان با تغییر ساطنت پهلوی که ان را هم تا میانه یال ۵۷ و نزدیکی های پیروزی انقلاب ناممکن می دانست و خواهان اصلاح آن بود ، کار را تمام شده تفسیر می کرد و خواهان عادی سازی فضا یعنی پایان دادن به جهاد انقلاب اسلامی بود . کاببنه او پر از افراد غیر انقلابی دوست ومشاور آمریکا گاه در حد جاسوسی بود و با این همه می خواست چشم پوشی کند و عادی سازی نماید و به قولدخودش به ساختن ایران و تنش زدایی با نظام سلطه بپردازد . مرحوم بازرگان در افکارش صادق بود و به طور صادقانه ای اشتباه بزرگ و جبران ناپذیری مرتکب می شد و در مسیر دلخواه سباست آمریکا و خفظ سلطه او گام بر می داشت . او سیاست ضد استکباری و ضد سلطه و سرپرستی کفر که امام آن را اصل می دانست ، تاب نیاورد و شرافتمندانه استعفا داد.
۲_اما بنی صدر هیچ شرافت بازرگان را نداشت و در تعارص با ولی فقیه به سبب جاه طلبی و ولع قدرت تا سرحد اتحاد با وحشی ترین نفاق تروریستی هرجایی و وطن فروش و نوکر غرب و چاکر دشمنخوتریز و متجاوز ، یعنی صدام ابزار شیاطین پیش رفت و بار خیانت و جنایت را بدوش گرفت .. این دومین چالش امامت با ریاست در ساختار سیاسی نوپای ایران بود . بر عکس شهید رجایی و شهید باهنر نماد عالی ایمان و عقل و دشمن شناسی و استقلال خواهی و مردم دوستی ، نماد وحدت امامت و مردم سالاری و ریاست جمهوری بودند .. شیطان تاب نیاورد و هر دو را مثل شهید رییسی که نمونه دوم اتحاد دین و سیاست الهی بود از میان بر داشت.
۳_توهم قدرت و تفکر فاسد غربگرایی و تسلیم طلبی و وهم فرمان بری از شیطان بزرگ برای حفظ قدرت و بی اعتنایی به فرمان قرآن و عترت ، و رها کردن قوه ایمانی و نظامی و چسبیدن به سیاست مدرن و مشاوران دنیاگرا ورطه ای برای هاشمی و خاتمی و حتی احمدی نژاد و روحانی شد .
روُسای جمهور آلوده به غربگرایی در تمام این سالها با گسست از ولایت فقیه دچار توهم قدرت شدند . آنان از تبعیت از ولایت فقیه سر باز زدند و کوشیدند مردم را از گرد ولی فقیه پراکنده و به گرد خود و سیاست جهالت با اعتماد به کفر و مذاکره و فرمانبری از شیطان جمع کنند و هر بار ولو به قیمت فریب بخشی از مردم و دور کردن شان از منافع ملی و از اسلام و طعمه شیاطین کردن شان شکست را تجربه کردند .
☆☆☆☆
امروز هم غرلگرایان ، افراد وابسته به غرب از نظر ایدئولوژیک و مدرن گرایی و علمانیت مدرن و از نظر فکری و سبک زندگی و نفسانیت و دنبا پرستی همچنان انقلاب را پایان یافته و فرمانبری از عرب را ناگزیر می دانند .
آنانشب و روز از امام و قرآن و نهج البلاغه و خدمه حرم رضوی بودن دم می زنند ولی حاضر نیستند در عمل قرآن و امام زمان عج را زنده بدانند و موثر در هرلحظه نبرد حق و باطل و هدایت آنان را با اجرا در آورند ولو به نحو عیان ماهیت و حقیقت نظامسلطه و وحشیگری آمریکا و ذنبش اسراییل و و اروپا اثبات شده باشد . باز می خواهند گول مذاکره را بخورند و گام به گام در حالی که انان فرماندهان و دانشمندان و سیاستمداران انقلابی از شهدا سلیمانی و رئیسی و تا حاجی زاده و طهرانچی و عباسی و ....را از میان بر می دارند با بازی مذاکره نقشه شان را پوشش دهند و به وضعی دچار مان سازند که همه رهبران انقلابی از دست رفته باشد و مقاومت ممکننباشد و استحاله و تسلیم خود بخود صورت بپذیرد و مثل مصر و مرگ مشکوک ناصر و آمدن انور سادات فاتحه انقلاب و استقامت خوانده شود .وگرنه چه معنی دارد در اوج اتحاد ملت و عزت مقاومت و محبوبیت امامت ، رییس جمهور در مذاکره ای منفجر شده بوسیله جنایت پاسخ نیافته ترامپ و کشتار فرماندهان و دانشمندان ، آقای رییس جمهور قذافی وار به تسلیم و مذاکره و تخریب اتحاد انقلابی گرد ولی فقیه بیاندیشد و از ترامپ بی اعتبار ، گدایی مذاکره کند بدون هیچ عزت و شرطی ؟ آیا این اشتباه ده باره روسای فاقد بصیرت نیست؟ و خیانت به بزرگوار ایران عزیز و ملت عزیز نیست ؟ و نامش شکاف و تفرقه در صف اتحاد شکوهمند ملت ایستاده و در استقامت حماسی امام و امت نیست؟ چگونه می توان این دستامد عظیم را چنین بی قید در مصاحبه ای واهی بر باد داد ؟ چگونه این بار رئیس جمهور علیه آن همه یخنرانی های خود قد علم کروه و ذلت را بر عزت ترجیح داده و یک دم به علط کاری های تحقیر آمیز مداوم ترامپ علیه ایران تکجه نگرده ؟ گدایی مذاکره پس از این همه جنایت چه معنی دارد . ملت آماده است تا آخرین قطره خون مقاومت جانانه کند و ترامپ شیطان و نتانیاهوی پلید را ببچاره کند و آقای رئیس جمهور بر خلاف سیاست رهبری بدون قید و شرط و سربلندی به جسد تکه تکه شده مذاکره پر خدعه چسبیده است . مناین را نمی فهمم . ملت نوکر و برده روُسا نیست که هر اقدام تفرقه افکنانه و دلیلانه ای را که کرامت ملت و کیان جمهوری اسلامی را زیر پا له می کند تحمل کنند .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد