به گزارش جام جم آنلاین همدان، حمزه خانجانی اظهار داشت: سطح زیرکشت سیر در این استان چهار هزار و ۵۰۰ هکتار است و متوسط عملکرد در سطح ۱۵ تن است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه پیش بینی می شود ۶۰ هزار تن سیر در این استان تولید شود ادامه داد: سیر همدان به لحاظ عطر و طعم بی نظیر است و ۵۰ درصد سیر کشور در همدان تولید می شود.
وی میزان برداشت سیر در استان همدان در سالهای ۱۴۰۱ ، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ را به ترتیب ۴۳ هزار و ۶۵۵ تن، ۵۵ هزار و ۶۰۱ تن و ۵۸ هزار و ۷۵۵ تن ذکر کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان خاطرنشان کرد: سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B۲، B۱ و B۳ است.
خانجانی ادامه داد: سیر همدان با ویژگی هایی نظیر مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فرد شاخص های تاثیر گذاری دارد که مورد قبول ذائقه مردم در سطح ملی و بین المللی است.
وی گفت: سیر با وجود اینکه در استان های دیگر چون گیلان، مازندران، زنجان، خوزستان،اصفهان و کرمان نیز کاشته می شود اما سیر همدان در ذهن و شامه مشتری متفاوت با دیگر محصولات است که در سایر مناطق کشور کاشته می شود، به همین جهت این محصول زراعی همدان به عنوان یک برند برتر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: