مدیریت شهری سطح تامین نیازهای فناورانه خود از دانش‌بنیان‌های اصفهانی را توسعه می‌دهد؛

امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ بزرگ‌ترین کانون تجمیع شرکت‌های فناور کشور

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان بزرگ‌ترین کانون تجمیع شرکت‌های فناور کشور، اکنون میزبان ۷۶۲ شرکت است که از شرکت‌های نوپا تا شرکت‌های فناوری پیشرفته را شامل می‌شود.
کد خبر: ۱۵۰۳۵۲۵

جام جم آنلاین اصفهان؛ در آستانه برگزاری نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی، نشست خبری این رویداد با حضور مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان و سید مهدی ابطحی فروشانی رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، برگزار شد. در این نشست، سید مهدی ابطحی فروشانی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ضمن ارائه آماری از عملکرد این مجموعه گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان بزرگ‌ترین کانون تجمیع شرکت‌های فناور کشور، اکنون میزبان ۷۶۲ شرکت است که از شرکت‌های نوپا تا شرکت‌های فناوری پیشرفته را شامل می‌شود. ابطحی با اشاره به رشد چشمگیر فعالیت‌های دانش‌بنیان در سال‌های اخیر گفت: در سال ۱۴۰۲، گردش مالی شرکت‌های مستقر در شهرک به بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان رسید و صادرات آن‌ها نیز از مرز ۵۹ میلیون دلار عبور کرد. اطلاعات اولیه سال ۱۴۰۳ نیز از ادامه این روند صعودی حکایت دارد. *برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره بیستم شیخ بهایی با رویکرد بین‌المللی وی همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره بیستم شیخ بهایی با رویکرد بین‌المللی خبر داد و افزود: امسال با حضور نمایندگان یونسکو، فائو، UNDP و برخی سفرا و فعالان اقتصادی از کشور چین، شاهد ابعاد تازه‌ای از بین‌المللی شدن این رویداد خواهیم بود. این جشنواره می‌تواند سکوی پرتابی برای شرکت‌های فناور کشور به بازارهای جهانی باشد. رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ضریب موفقیت بالای شرکت‌های مستقر در شهرک اظهار کرد: در حالی‌که تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد استارتاپ‌ها در سطح جهانی به موفقیت می‌رسند، این عدد در شهرک ما بیش از ۵۰ درصد است. این موفقیت نتیجه همکاری و تعامل سازنده میان نهادهای دولتی، صنعتی و دانشگاهی است. ابطحی تأکید کرد: تمرکز ما در سال‌های اخیر بر موضوعات حیاتی همچون انرژی و آلودگی محیط‌زیست بوده و در همین راستا، اقدامات مؤثری مانند آبیاری فضای سبز با آب تصفیه‌شده صورت گرفته است.

ثبت نهایی ۲۲۱ طرح از ۲۵ استان در نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی


سعید آجلی، دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ‌بهایی در این نشست ضمن بیان این نکته که جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به عنوان قدیمی‌ترین و معتبرترین رویداد فناوری و نوآوری در کشور شناخته می‌شود، گفت؛ با حضور گسترده افراد خلاق، فن آفرین و کارآفرین، فرصتی مناسب برای تبادل ایده‌ها، تجربیات و دستاوردهای نوآورانه در حوزه‌های مختلف فناوری است.
وی افزود: در این جشنواره علاوه بر رقابت جذاب طرح‌ها و ایده‌های نو در حوزه فناوری در بخش مسابقه‌ای، رویدادهای جانبی مختلفی نیز تدارک دیده می‌شود که فعالان زیست بوم کارآفرینی و نوآفرینی کشور را مخاطب خود قرار خواهد داد.
آجلی در ادامه به سه بخش مسابقه‌ای جشنواره اشاره کرد و گفت؛ بخش مسابقه‌ای جشنواره در سه بخش طراحان کسب و کار، فن آفرینی و تجاری‌سازی فناوری و فناور  صنعت ساز، برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: در این دوره ۴۳۷ طرح از ۳۰ استان ثبت نام اولیه انجام دادند که پس از ارزیابی ۲۲۱ طرح از ۲۵ استان ثبت نام نهایی شدند.
دبیر جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با اشاره به راه یافتن محصول فناورانه ۱۰ شرکت به مرحله فینال بخش رشد یافته جشنواره، اذعان کرد: از ۵۴ طرح و ۱۲ استان، محصول فناورانه ۱۰ شرکت به مرحله فینال بخش رشد یافته جشنواره راه یافتند. این استان‌ها شامل؛ آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، خراسان رضوی، خوزستان، قزوین، کردستان، کرمان، کرمانشاه، مازندران، همدان و یزد است.
آجلی در ادامه از اختصاص ۵ جایزه به شرکت‌های برتر خبر داد و بیان کرد:  پنج جایزه ویژه در حوزه‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، پویانمایی، جایزه عماد و مدیریت شهری به شرکت‌های برتر اختصاص خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در این بخش‌ها بیش از ۳۰ شرکت و طرح فناورانه به مرحله فینال راه پیدا کردند، اذعان کرد: مخاطبان این جشنواره شرکت‌های فناور و دانش بنیان، شرکت‌های رشد یافته مستقر در پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های نوپا و در حال رشد مستقر در مراکز رشد، شرکت‌های صنعتی فناور، واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها و صنایع بزرگ، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و دولتی، سرمایه‌گذاران خطرپذیر،به خیرین حامی کارآفرینی و سکوهای تامین مالی جمعی هستند.
وی افزود: رویدادهای جانبی متنوعی نیز برای تعامل فعالان زیست بوم کارآفرینی و نوآوری کشور در حاشیه جشنواره تدارک دیده شده است.
 آجلی در ادامه با اشاره به برگزاری اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در ماه جاری گفت: اختتامیه این جشنواره ۲۵ اردیبهشت‌ماه همراه با اعطای جوایز به گروه‌های برگزیده برگزار خواهد شد. 
وی از حضور مهمانان بین‌المللی از کشور چین و یونسکو در اختتامیه خبر داد و از اهداف برگزاری این جشنواره به رشد ایده‌پردازی، توسعه فرهنگ فن‌آفرینی،  تشویق فعالان عرصه فن‌آفرینی و تعامل بین سرمایه‌گذاران، فن آفرینان، ایده‌پردازی و پژوهشگران اشاره کرد.
 آجلی خاطر نشان‌کرد:  این جشنواره همه ساله با حمایت وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و بنیاد ملی نخبگان در سطح ملی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها