ارتش رژیمصهیونیستی نیز تأیید کرد که سیستم دفاعی آنها نتوانست این موشک را رهگیری کند، حتی پس از چندین تلاش برای سرنگونی آن. این رژیم اعلام کرد که در حال بررسی این حادثه است. به گفته امدادگران صهیونیست، هشت نفر در این حمله محیرالعقول زخمی شدند. جنبش انصارالله یمن که در مخالفت با جنگ ومحاصره نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، حملاتی را علیه این رژیم انجام میدهد، مسئولیت شلیک این موشک رابرعهده گرفت. براساس آمار مقامات فلسطینی، حملات بیش از ۱۸ ماهه رژیمصهیونیستی به غزه تاکنون منجربه شهادت حداقل ۵۲ هزار و ۴۹۵ فلسطینی شده است که ۵۷ تن از آنان بر اثر قحطی ناشی از محاصره کامل از دوم مارس (۱۲ اسفند سال گذشته) جان باختهاند.ابوعبیده، سخنگوی گردانهای عزالدینالقسام شاخه نظامی جبهه مقاومت اسلامی حماس در پیامی ضمن تجلیل از جنبش انصارالله یمن گفت: «مجد و بزرگی برای یمن برادر فلسطین است؛ کشوری که همچنان قدرتمندترین نیروهای ظالم را به چالش میکشد و تسلیم و شکست را نمیپذیرد.» درهمین راستا، این حمله منجربه توقف کوتاهمدت پروازها در فرودگاه بنگوریون شد و برخی از پروازها مجبور به تغییر مسیر شدند؛ تمامی ورودیهای فرودگاه نیز بهصورت موقت بسته شد و حرکت قطارها به سمت این منطقه متوقف گردید. براساس گزارش رسانههای صهیونیستی، آژیرهای خطر در سراسر مناطق مرکزی این رژیم بهصدا درآمد و بسیاری از صهیونیستها به پناهگاهها منتقل شدند. فیلمهای منتشرشده از محل اصابت موشک نشان میدهد که این موشک به یک جاده ارتباطی در داخل محدوده فرودگاه برخورد کرده و خردههای آن در دیگر مسیرهای اطراف فرودگاه پراکنده شده است.
لفاظی سران صهیونیست
بهدنبال حمله دیروز یمنیها به فرودگاه بنگوریون، نخست وزیر رژیم صهیونیستی سعی کرد پای ایران را به این ماجرا بکشاند و در همین خصوص مدعی شد: اسرائیل در زمان و مکان مناسب به حمله حوثیها و اربابان ایرانی آنها پاسخ خواهد داد. اسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، با اشاره به حمله دیروز، تهدید به پاسخ شدید کرد و گفت: «هرکس به ما حمله کند، هفت برابر پاسخ او را خواهیم داد.» بنی گانتز، رهبر حزب «مقاومت اسرائیل» و عضو سابق کابینه جنگ نیز بدون ارائه مدرک، ایران را مسئول این حمله دانست و در پستی در شبکههای اجتماعی نوشت: «این ایران است که موشکهای بالیستیک بهسوی اسرائیل شلیک میکند و باید مسئولیت آن را بپذیرد. تیراندازی به سوی اسرائیل، واکنش سختی برای تهران در پی خواهد داشت.»
یائیر گولان، چهره شاخص اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، با انتقاد از وضعیت کنونی گفت «میلیونها اسرائیلی بار دیگر در پناهگاهها هستند. اسرای اسرائیلی در غزه در حال مرگاند. هزینههای زندگی خانوادهها را خرد کرده و نیروهای ذخیره زیر بار جنگ در حال فروپاشی هستند.»
استقامت در مسیر جهاد
باوجود سلسلهحملات هوایی جنگندههای آمریکایی/انگلیسی به مواضع یمن باهدف دلسردکردن این جنبش مردمی، انصارالله پای کار مردم غزه ایستاده است. شبکه المسیره گزارش داد که جنگندههای آمریکایی بامداد دیروز دستکم ۱۰حمله هوایی به منطقه حزم در استان جوف و ۳حمله به استان مأرب انجام دادهاند.هنوز آمار دقیقی از تلفات این حملات منتشر نشده است. این در حالی است که حملات روزانه آمریکا به یمن ادامه دارد، از جمله حمله اخیر به یک مرکز نگهداری مهاجران که دهها کشته برجای گذاشت. انصارالله یمن بهرغم این حملات، بر مواضع خود مبنی بر ادامه عملیات علیه رژیمصهیونیستی تا پایان جنگ و محاصره غزه تأکید دارد. در مارس ۲۰۲۵ دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، دستور حملات گسترده علیه مواضع انصارالله در یمن را صادر کرد. هدف واشنگتن ازاین حملات، کاهش توان نظامی یمن ومانعتراشی دربرابرعملیات این جنبش علیه کشتیهای تجاری صهیونیستی در دریای سرخ اعلام شده است. با این وجود، این حملات نهتنها نتوانست انصارالله را از ادامه مقاومت بازدارد، بلکه موج جدیدی از محکومیتهای بینالمللی را علیه سیاستهای آمریکا در یمن به همراه داشت.
شکست آمریکا در دریای سرخ
طی ۴۹ روز متوالی، نیروهای آمریکایی بیش از ۱۰۰۰ هدف در یمن را بمباران کردهاند. این حملات گسترده در حالی ادامه دارد که اسناد و مکاتبات محرمانه از برنامهریزیهای دولت ترامپ پرده برداشتهاند. براساس این اسنادکه در «میدلایستآی» منتشر شده، هدف اصلی آمریکا از جنگ در یمن، «حفاظت از اسرائیل و کشتیهای غربی در دریای سرخ» بوده است.طرح واشنگتن این بود که کشورهای عربی و اروپایی هزینههای این جنگ را پرداخت کنند، درحالی که خود آمریکا عملیات نظامی را بهپیش میبرد. یکی از افراد حاضر در این گفتوگوی محرمانه (که بهنظر میرسد استیون میلر، مشاور ترامپ باشد) گفته است: «رئیسجمهور بهوضوح دستور حمله داد اما ما باید به مصر و اروپا بگوییم که در مقابل چه انتظاری داریم؛ اگر آمریکا امنیت دریایی را با هزینه گزاف تأمین کند، باید سود اقتصادی آن را هم بگیرد.»براساس گزارشها، عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر، با پیشنهاد ترامپ مبنی بر عبور رایگان کشتیهای آمریکایی از کانال سوئز به بهانه «جنگ برای امنیت دریای سرخ» موافق نبوده است. بسیاری از تحلیلگران مصری معتقدند هدف واقعی آمریکا از این جنگ، نه دفاع از منافع مصر، بلکه حفاظت از امنیت رژیمصهیونیستی است.
غرب علیه یمن: دههها تجاوز نظامی
واقعیت این است که قدرتهای غربی و متحدانشان دهههاست به اشکال گوناگون علیه یمن در حال جنگ هستند. این یورشها تاریخی طولانی دارد؛ در دوره ریاستجمهوری اوباما استفاده گسترده از پهپادهای مرگبار برای حمله به یمن آغاز شد و در زمان حضور ترامپ درکاخ سفید، حملات به نقطه اوج خود رسید و به جنگی تمامعیار تبدیل گشت. در این میان با پیروزی جنبش انصارالله مقابل ائتلاف سعودی، امارات متحده عربی با گروههای جداییطلب در عدن متحد شد و یک دولت دستنشانده در یمن جنوبی تشکیل داد تا کنترل مناطق ساحلی استراتژیک و مناطق نفتی مأرب را در دست بگیرد. محاصره اقتصادی و جنگ علیه یمن شمالی تاکنون جان صدها هزار نفر را گرفته است. در انتها باید یادآوری کرد رسانههای غربی بهعمد از این واقعیت ناخوشایند چشمپوشی میکنند که براساس حقوق بینالملل، همه کشورها موظف هستند همکاری با رژیم اشغالگر صهیونیستی و جنایتهای نسلکشی آن را متوقف کنند. این موضوع در نظریه حقوقی سال گذشته دیوان بینالمللی دادگستری بهصراحت تأیید شده است.
لغو اضطراری سفر نتانیاهو به باکو
درادامه وحشت ونگرانی میان سیاسیون صهیونیست ازقدرت موشکی جنبش انصارالله یمن، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیمصهیونیستی اعلام کرد: در سایه تحولات جاری در دو جبهه نوار غزه و سوریه و بهخاطر برنامه کاری امنیتی - سیاسی شلوغ، نتانیاهو تصمیم گرفت سفر خود به جمهوری آذربایجان را به موعد دیگری موکول کند.این اقدام نشاندهنده قدرت بازدارندگی مقاومت در برابر پروژههای نفوذ صهیونیستی در منطقه است. انصارالله با این موضع قاطع، بار دیگر ثابت کرد که هیچ عرصهای برای تحرکات رژیم اشغالگر امن نخواهد بود. این رویداد، ضربهای دیگر به حیثیت رژیمصهیونیستی و متحدان منطقهای آن وارد کرد.