کتاب سفال نوشیجان ملایر تهیه و تدوین می‌شود

مدیر پایگاه ملی میراث‌فرهنگی نوشیجان در دیدار با محمدابراهیم زارعی، رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور بر همکاری در تهیه و تدوین «کتاب سفال نوشیجان» به‌منظور ثبت علمی، آموزشی و پژوهشی این آثار ارزشمند تاکید کرد.
کد خبر: ۱۵۰۱۰۴۴

به گزارش جام جم آنلاین همدان، ابراهیم جلیلی، اظهار داشت: در این نشست، موضوع جمع‌آوری، مستندسازی و مطالعه سفال‌های تاریخی پایگاه ملی نوشیجان به‌عنوان یکی از محوطه‌های شاخص عصر ماد مورد بررسی قرار گرفت و درباره تهیه و تدوین «کتاب سفال نوشیجان» به‌منظور ثبت علمی، آموزشی و پژوهشی این آثار ارزشمند، بحث و تبادل‌نظر شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشضگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر، با اشاره به اهمیت منحصر‌به‌فرد نوشیجان در ساختار استقراری و فرهنگی مادها، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی پژوهشگاه و ساماندهی کامل اطلاعات مربوط به سفال‌ها تأکید کرد.

محمدابراهیم زارعی، رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور نیز با تأکید بر جایگاه ویژه نوشیجان در پژوهش‌های باستان‌شناسی کشور، آمادگی کامل پژوهشگاه برای پشتیبانی علمی و فنی از پروژه تدوین کتاب تخصصی سفال‌های نوشیجان را اعلام کرد.

در ادامه این دیدار اسماعیل همتی، مدیر پژوهشی دانشگاه بوعلی‌سینا نیز بر حمایت علمی دانشگاه از پروژه‌های مشترک پژوهشی تأکید و آمادگی دانشگاه را برای همکاری در مستندسازی میراث‌فرهنگی منطقه اعلام کرد.
گفتنی است؛ نوشیجان آتشکده و قلعه‌ای باستانی در ۱۵ کیلومتری شمال غرب ملایر است و در نزدیکی روستای شوشاب قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها